Hard work work!

Nu sitter jag i köket och käkar frulle, peppar på jobb hela dagen, börjar kl 9:30- 16 sen åker jag vidare till hotellet och jobbar där från 18- natt, blir nog tidigt idag eftersom jag ska upp och jobba klockan 8 imorgon.

Är för övrigt irriterad på att skattekontoret inte kan leverera sina skattekort i tid, har väntat 3 veckor på måndag!!! Så nu kommer dem förmodligen att dra av 50% skatt..kuL.


För övrigt så ska jag berätta om mina föräldrar idag, men det får bli imorgon för nu måste jag gå och borsta tänderna! Idag fyller även min kära mamma 43 år och jag kan inte vara med och fira :( Grattis till dig i alla fall!

Have a nice day.

BURR

Nu sitter jag här, ihopkurad i en filt och har precis käkat lite kvällsmat. Jag kommer ju hem runt 20 över 10 varje kväll nu när jag åker buss, så det blir sena kvällar. Nu hatar jag bussar, jag bara hatar't. Men idag hoppade jag i allafall på en buss som gick nästan direkt till Fredrikstad, anländer då kl 15 så jag sitter och läser i en halv timma innan jag börjar! Bra Sofie.

Här kommer en bild på min älskade bil som går SÅÅÅÅÅ mycket snabbare än att åka med bussjeflar, dock så mycket dyrare !


Kiss å gå å ligg!

Dag 2 - Min första kärlek

Då var det dags för mig att berätta om min första riktiga kärlek får jag väl tillägga då. Alla har vi ju våra små crush's när vi är mindre och alla är kära i alla, så var det i alla fall i Västrum! haha

Sommaren/hösten 2005 var det väl egentligen som man började få upp ögonen lite för honom. Men det var ju lite komplicerat det hela eftersom en av mina närmsta vänner precis varit tillsammans med honom. Förbjuden frukt ni vet. Antingen väljer du honom eller mig! Så fick det bli också, Bro's before hoes.

Men det gick ju inte släppa honom riktigt, så 3 maj 2006 blev vi tillsammans och slutade med " vi är bara kompisar- frasen" Hade ett antal riktigt roliga dagar/kvällar/nätter tillsammans med "Västrums-folket", Ölands-resor osv osv..det hela slutade i alla fall med mest bråk, svartsjuka och sådant tråkigt. Så 1½ år hade vi tillsammans och idag har vi nästan helt olika liv.
Efter gymnasiet flyttar alla, skaffar jobb och sånt kul! Så nu sitter jag här i Norge, med Ida och vi har blivit med en till sambo, Adelinn! MYSIGT.







fix och trix!

Yes, nu hoppade Adelinn in i duschen och jag sitter med handduken på huvudet. Ska snart bege oss till Adecco och se om dem kan fixa ngt jobb till henne! I allafall vore det ju bra om hon kunde få något in hopp någon dag eller så!

Idag är det för övrigt soligt och -10 grader här, burr! Jag vill ha sol, plusgrader och våååååår, Tack! Tänk så skönt när man kan springa barfota hemma i Västrum, guuud jag vill hem N U.

Later!

ångest!

Ja ni där ute, idag köpte jag mig ett busskort så nu ska jag börja åka buss Måndagar, Onsdagar & Torsdagar till jobbet. Tisdagar och lördagar tar jag bilen för då orkar jag verkligen inte att ta bussarna som går urdåligt.
MEN som min chef sa - Du är väl inte här för att spara tid, utan pengar?! Och det ligger ju någonting i det! Det jobbiga är att jag verkligen hatar att åka buss, speciellt linjebussar. Jag vet inte varför men jag har alltid gjort det, men det är väl dags att ta sig i kragen nu, feel the fear and do it anyway! Så i stället för att åka 14:50 och komma hem 20:50 så kommer jag bege mig hemifrån 13:50 och komma hem 22:30 Yippie. Tur att man har mobilen så man kan lyssna på musik och böcker kommer jag ju läsa så det heter duga, vilket är bra egentligen!

Sleep tight PUSS

Dag 1 - Om mig

Jag vet, skulle gjort detta igår. Men jag hann inte klart med hela så här kommer det!


Jag föddes på Västerviks BB den 25 Februari 1991 klockan 00:25 eller någonting i den stilen. Så om en månad är det min tur att fylla 20 jordsnurr!

Jag bodde i Västervik tills dess att jag var 2½ år, då vann mamma budgivningen på vårt nuvarande hus Berghem 2, ute i Västrum och det kommer förmodligen alltid vara "hemma". Så under hela min uppväxt har jag levt bland gräs, grus och en jäkla massa skog! Så Västrums skola har jag ägnat många timmar, men delvis också Gunnebo skola och på Snövit i Västervik.

Jag började sedan högstadiet och då valde jag att gå inne i stan, på Ellen Key, mest av den anledningen att jag red och som dem flesta vet så innebär ridning väldigt mycket tid. Högstadietiden var inte så himla kul för min del egentligen, träffade en massa nya roliga vänner, hade kul på rasterna tillsammans med klassen och SO-läraren Fredrik som för övrigt är en av de bästa lärarna jag någonsin haft! Mycket tid gick som sagt åt till ridningen och i 8:an blev jag också kär så där på riktigt, så sånt tar ju tid det också, men det ska jag ta lite om senare.


El Cavat, som blev vår när farmor tog bort sin andra häst!  <3

Så vidare till Gymasiet, kom egentligen in på mitt förstahandsval som var en Inredningslinje på Carl Malmstensgymasiet i Valdemarsvik, vilket förmodligen hade varit hur kul som helst. Men man är ju faktiskt ung och jag hade väl inte riktigt modet till att flytta hemifrån dessutom till en annan liten stad. Så det fick bli mitt andrahandsval, Hantverksprogrammet med inriktning Hälsa & Skönhet, vilket jag inte ångrar för en sekund! Kommer ihåg så väl att jag tyckte att det var så skönt att ALLA tjejer umgicks första halvåret, man måste ju hinna lära känna alla och se hur alla är. Sen kommer ju grupperingarna automatiskt tråkigt nog. Men vår lilla hälsa/skönhets-grupp var väl egentligen vi som höll ihop näst in till jämt! <3

Flyttade hur eller hur hemifrån när vi börjat höstterminen i 2:an, kom ganska fort egentligen. Såg en annons i tidningen, ringde, hon ringde upp - tyckte jag lät så trevlig, mamma kollade på lägenheten, jag dagen efter och så vips så hade hon redan prutat med sig själv, tack för det! : ) Så 1 Oktober 2009 packade vi bilarna och började göra om lägenheten så den i alla fall gick att trivas i! OAO om det.

Det blev bal och student och så var hela skolgången över!
Yes, vad händer nu då ?! Ida och jag som har ganska lika visioner och drömmar såg till att inte fastna hemma i viken så 4 oktober åkte vi till Matilda o co på Dyrendalsveien 2 för att se om vi kunde tänka oss att bosätta oss ett tag, sista dagen innan hemresa kom det in en annons om en lägenhet och vips så var vi på visning, ja..det ser verkligen bra ut utifrån, och heller inte så hemtrevligt inne. Men här på Damhauggata 30 bor vi nu och jobbar sedan den 12 Oktober! (Slummen enligt oss & alla norrmän, haha)

Där har ni en liten bit av mig och vad som hänt mig under mina 19 år här på jorden.

Peace



Bara för att ! (=

Imorgon börjar jag berätta lite om mig själv!


Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

23 Januari 2011

Dem senaste dagarna har mest bestått av jobb, i Torsdags jobbade jag först på hotellet sen vid 3 åkte jag vidare till Fredrikstad för att jobba några timmar på CMYK, vilket gillas enormt. Önskar att det kunde bli lite mer så, men det är ju tyvärr så lugnt överallt nu.BAD. Jag menar, vi är ju här för att jobba, inte sitta hemma och glo?!
I fredags jobbade jag ju bara på hotellet eftersom att jag alltid är ledig från CMYK på fredagar, på förmiddagen vilket var ganska skönt!
Igår var nog helvetesdagen nr1. 550 personer från Herbalife var där och hade seminarium eller ngt. Det var verkligen inte det lättaste att servera dem. Oförskämda om något!! Slet tag i desserterna när man gick förbi med brickorna, kan dem inte bara vänta på sin tur?! HERREGUD. Så från 15.00-03.00 blev arbetspasset, jag slirade i säng halv 4, DEAD. Men idag vaknade jag i alla fall vid 10 ?! Jadu, brukar kunna sova till 12-13 när jag jobbat så länge. Men det känns i kroppen idag, så här sitter jag i mina shorts, favvo-mjukiströja,tofflor och bara njuter av ledigheten.


Aja, ser ut som vi flyttar hem redan i slutet av April. Vilket känns bra, men ändå inte, jag vill ha PENGAR. Känns som det mest är utgifter just nu! Hoppas på att man får något sommarjobb så man kan spara lite där! JAG VILL UT OCH RESA NU JU. Men samtidigt saknar jag allt där hemma, familjen, tryggheten, alla fina vänner, min lägenhet (det är sjukt hur mycket jag saknar den faktiskt)!

Så det var allt jag hade just nu! Later

SPOTIFY PREMIUM! :D

http://www.streaminvite.com/ref/15114

Bara att klicka på länken, svara på frågorna, skicka till nåra vänner och vips så slipper man alla förbannade reklamer. (på norska här i norge dessutom)!

då var det spikat och klart!

Barcelona den 15-19 september! Åhhh vad jag längtar, vill åka nu. Familjen får dessutom följa med, hihi tur det för Linn och jag hade nog inte klarat oss så bra på egen hand!


Hotel Tryp Condol Mar, som vi ska bo på!




MUMS.



kväll/natt godnatt

har nu suttit och lyssnat på musik, pratat med mamma och Linn i skype och kollat runt lite så nu ska jag bege mig till sängen! Imorgon ska jag försöka fixa till bloggen lite och skriva mina mål för 2011 !

sleep tight allesammans!

bränna i munnen

ja, alltså inte att jag har blivit brun utan bränd ;> . Skulle smaka på ngt, va de nu va, som va riktigt jäkla varmt så det gör så där ont hela tiden. Förutom det så kryddade jag köttfärsen så där lagom mycket också så VATTEN är min vän just nu!
På tal om vatten så fick vi ju tillbaka det nästan direkt om man jämför med sist om jag fick vänta 4 dagar! mindre kul.

Det är rätt segt att jobba i butik nu, det är så stilla! Herregud, kan det inte vara som vid jul året om ?! :) Men fick iallafall ett glädjande samtal om att jag ska jobba dag både på torsdag och fredag på hotellet nästa vecka! :D

Puss och kram skummbanan!

vatten vatten bara vanligt vatten!

Vatten är ju bara vatten , men va FAN, nu är jag riktigt trött på att vara utan och vår så kallade hyresvärd är dum i huvudet så han ska ringa och be grannen kolla efter att han slutat jobbet! YES ALLTSÅ. Bäst att ta med sig vattenflaskorna till jobbet och fylla på dem i fall att! Tur hade jag iallafall så att jag hann duscha innan. Mindre kul att tvätta håret i diskhon!




Sovmorgon och fint väder!

Yes, här tänkte jag ta sovmorgon och vakna när jag vaknade men icke, klockan halv 9 började dem borra eller ngt längre bort på gatan och jag tror nästan vårt urgamla hus håller på att braka ihop. Gräver gör dem nu också så det blev ingen skönhetssömn där inte!
Har i alla fall tagit mig en vanlig dos av proteinpulver, omega3, Double X och Acerola C, nu är jag mätt som en plätt!
Det är -9 grader här nu och jag höll på att inte komma hem igårkväll från jobbet, det var fruset i låset så jag fick inte in bilnyckeln! Tack snälla damer som såg min panik och tog fram en tändare. Hon tyckte att jag skulle börja röka så jag gick runt med tändare, usch.

Har även kollat upp bussar och nu verkar det som att jag kan ta buss till och från jobbet! bättre med 325 nok än nästan 2000 sek! SPARA SPARA SPARA. Kanske får ta bilen vissa dagar då men iallafall. Helt klart bättre! Dessutom kan man ju inte parkera på den "gratis-parkeringen" som vi har stått på innan efterom dem inte skottar där. Så då kostar det dessutom minst 30 nok om dagen, blää!

Nu ska jag hoppa in i duschen, hörs senare ! :*

Borta bra men hemma BÄST!

Sitter nu och lyssnar på Fall Out Boy, Nikola Sarcevic, Mest m.m..One Tree Hill måste nog vara serien med absolut bästa musiksmaken!

I väntan på att posten ska komma så hoppas jag att vi får både elräkningen och någon slags AVI eller något så jag kan hämta ut mitt paket här i Norge, för det måste man väl ha ?! Ska bege mig ner till Nordea på samma gång och fråga om jag nu kan få ett visa-kort, var stängt igår när vi gick ner! *suck* Ska gå och köpa lite räkor till så att jag samtidigt kan ta up lite pengar till parkering, man får passa på för efter 12 kontantuttag kostar det 250 NOK varje uttag efter 12:e gången!

Servicen här är så sjukt dålig och vårt paket har i alla fall anlänt till Halden nu, efter så där 1½ vecka...Hoppas på att jag får mitt skattekort snart så att jag kan kan få lite mer lön än att 50% ska dras bort.



jobb och annat kul!

Yes, idag steg jag upp i ottan för att bege mig till jobbet. Var lite segt eftersom jag va uppe till klockan 1, eller efter 1 och kollade på One Tree Hill. Som tur va så slutade jag vid 1, eller det är väl egentligen inte tur utan snarare otur eftersom det knappt rullar in nåra pengar. Jag hoppas på att jag får lite ersättning för alla milen jag åker iallafall, nu går det inte parkera på den gratis-parkeringen som vi stått på utan nu kostar det 15 nok/tim JÄTTEKUL.

I slutet av månaden kommer iallafall Adelinn hit och testar på Norge-livet så då blir det ju iallafall lite lägre hyra för oss, nästan 1000 spänn, det är ju alltid gött! På tal om gött så har vår elrälning fortfarande inte dykt upp så jag börjar bli lite mörkrädd, den lär ju ligga på minst 4000 (2 månader). Vårt internet är heller inte betalt än, undrar vart den fakturan tagit vägen ? Jaja, bara le och se glad ut när allt dyker upp!

Ska pallra ner till Nordea för att försöka fixa ett VISA-kort i stället för Visa Electron, det är ju helt värdelöst. Går ju varken använda i parkeringsautomater eller i tullen till Sverige, sucks.
Hade fått lite lön i fredags såg jag idag så jag tänkte även pallra mig ner till COOP för att köpa lite reeeker.

See you later alligator!

bibliotek

är en bra uppfinning när det finns trådlöst internet. Här fungerar det LITE snabbare än hemma hos oss och är dessutom gratis! Gratis är GOTT, speciellt nu när elräkningarna kommer att göra oss bankrutta!

Så nu kommer det förhoppningsvis finnas lite filmer till på datorn som man kan plöja igenom. GÖTT i ovädret vi har här i Halden.


2-rätters och Wii!

Yes, igår spenderade vi förmiddagen/dagen i Nodby och Svinesund. Jag fick med mig 4 kökshanddukar för 78 :- från Sia och ett par träningsbyxor på H&M för 299 :-.

Det blev kväller och vi begav oss upp till Dyrendalsveien 2 där Micke och Frida bor. Vi blev bjudna på kycklingwok, hur gott som helst! Och vi stog för efterrätten = kladdiskaka som blev riktigt lyckad.

Resterande timmar av kvällen bestog av Wii-spelande, svett och kramp i magen av skratt. Tack för kvällen fru Jonasson och herr Halling.

Nu har jag tänkt göra mig i ordning och bege mig mot Bibblan för att ladda ner lite film och kolla lite Webb-tv.

See you later alligator!

sjätte januari tvåtusenelva

visst stavar man sjätte så, blev jätte osäker?!

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller Hanna Boman 19 år! Herregud vad tiden går fort, detta var 2008 tror jag ?! Vi var småskitar som sjäng på bag in box och axel tyckte det var roligt att ha BLONT hår .

Puss på detta!

Året 2010

Ja, året började väl så där mindre bra som för många andra har jag fått en känsla av, det blir lite för mycket dricka och minnesluckor är nog ett ganska rätt ord, tyvärr!
Men det var ju trevligt så länge man har minnet kvar och vi började med en mysig tjejskara hemma hos Jennifer, med 3-rätters och musik. Så här såg jag och ida ut just den kvällen.

Mamma fyllde år och allt gick som det skulle i väntan på sommaren.


Februari kom och gick, jag hann fylla 19 och det firades med härliga tjejer i min lägenhet på björklundsgatan 3A, för att sedan fortsätta trevligt nere på Pelle, the place to be lixom!

Det blev Mars och jag känner att jag har allt för lite bilder för att ens kunna dokumentera om vad som egentligen hände då, förutom att Ida passade på att fylla år och det firades så klart med gurka och Kjell!

April och påsken kom och firades så där som vanligt med äggknacknings-tävling, jag vet att det ska finnas bilder från detta evenemang, men dem kan iallafall inte hittas på min dator, åh vad detta va kul! GE MIG EN KAMERA, snälla!

Maj, det blev valborg..och jag har inget minne av vad vi gjorde då, hjälp...Sarah fyller ju år då så vi firade väl henne på något sätt förhoppningsvis.

Juni = STUDENTEN! Wow, det va en bra dag. eller iallafall en ganska bra dag :D ! Ida jag och Josse tog varsin väska och flyttade in på vandrarhem över en dag, PIER PRESSURE hade nämligen slått läger och det var dags för mitt favoritband Paramore att besöka Sverige, Göteborg, Frihamnen, DET var en bra dag!



Juli bestog mest av jobb, lite sol och bad i Toven. Höll på att glömma min syster fyllde ju faktiskt hela 16 år och det måste man ju faktiskt fira lite så där ;D

Det blev Augusti och jag jobbade rätt mycket fram till den 28, då Ida och jag tog våra halvfulla resväskor och besökte Turkland för andra gången men denna gången var första gången jag åkte utan föräldrar, cred! haha.
Vi hann uppleva både fula gubbar som trodde dem va roliga, vinna kompisarmband i ÄKTA silver, simma med delfiner, besöka borgen, bli sjuka, se tromber och sist men INTE minst besöka Pamukkale!
Vi tog vårt bagage och satte oss på bussen och peppade hemfärd där tjejmilen skulle springas dagen efter, good girls. I år ska jag faktiskt ta tag i träningen mer innan, så jag iallafall hänger med morsan!

September var alltså tjejmilen det stora happening'et. Ellen kusinvitamin, Anna och Anna-Pia var också med och sprang så troget, Ellen fyllde också 18 den 1 september. Denna månaden sa jag för första gången upp mig på ett jobb, med blandade känslor konstigt nog.

Oktober kom och jag slutade jobba den 2:a, 4:de tog Ida och jag tåget till Halden för att leta bostad och jobb. Ida lyckades då hitta Kongens, bara lägenhet som fattades och som vi fick efter en del om och men. Dyrt är det iallafall och vi har konstaterat att det skulle vara BÄST att bo i ett kollektiv eller liknande där allting ingår så man slipper fixa elbolag och sånt som man verkligen inte har en aning om?! Oktober gick och bestog av flytt den 12:de, jobbsöknad, häng på bibblan och jobbsöknad. Jag lyckades iallafall få tag på mitt nuvarande extra jobb på Quality Hotel i Sarpsborg där jag började den 30:de (Y). Jag fick även gå på anställningsintervju för CMYK som skulle öppna ny butik, hann också fixa mig en parkeringsbot i samma veva!

I November fick jag sedan jobbet på CMYK! Där ägnade jag ganska många timmar på att plocka upp varor, märka varor och städa inför öppningen som skulle äga rum den 25 :D

December gick så fasansfullt fort och den 22 satte jag mig i pärlan ( egentligen 23, vilket familjen fick veta) och började min färd hemåt Västrum, 7 timmar tar det i detta väglag inkl. 10 mat/kiss-stopp. Klockan var 11 när jag anlände hem och gissa om mamma och pappa blev överasskade ?! hah <3
Det är ju så sjukt mycket snö till skillnad från våra pyttiga cm här( har dock snöat hela dagen och det ligger på 0:an) så mina dagar hemma handlade för det mesta om att skotta snö, både på backen och på taken. Det blev julafton och jag fick massa fina presenter!
Juldagen åkte vi in och färgade/klippte mitt hår, tack mamma!<3 Jag bestämde mig också för att inte festa eftersom jag skulle köra tillbaka till Norge dagen efter. Men jag fick i alla fall ett kärt återseende med Simon först och sedan tjejerna som var hemma hos Kajsa, på vägen hem blev jag stannad av 3 killar som hade glömt sina biljetter till Sahara och fixade ihop 200 spänn (Y) Kom hem och hade mys med familjen ett tag innan läggdags.

Sista dagen hemma fixade mamma ihop kalkon för första gången, en riktig succé! Tillsammans med sallad, sås, potatis och calvadosgelé som blev pricken över I'et!

Ja resten vet nu ju redan, så god fortsättning med er !

:*

Trettondagsafton..

är det iallafall i Sverige idag. Finns inget som heter det här i Norge = ingen röd dag imorgon, synd de för lite extra cash skulle ju inte vara fel nu.
Här i Norge måste man ju sköta det mesta själv så jag hade totalt missat att beställa nytt skattekort..vilket innebär att man måste skatta halva lönen, GREAT! Vi har inte fått elräkningen för november än det känns också jäkligt gött,  vi har heller inte fått interneträkning, bor vi i huset som gud glömde lr?! man börjar ju undra iallafall. Kommer väl få räkningen HELGE som Ida hade uttryckt sig.

Over and Out so long!


huvudVÄRK

Ja hej och hå, här går det trögt både i huvudet och internet.

Idag var det iallafall dags för det tidiga passet för min del, vilket det alltid är på tisdagar nu mera. Jag gillar CMYK, men det är så väääligt långtråkigt när det inte när något folk. Idag hade jag Ida med mig så hon höll mig sällskap största delen av dagen och äntligen vid 4 så fick jag sluta och vi begav oss mot Bikbok där Ida köpte 2 mössor för 20 nok, sedan Urban tror jag det hette där hon hade sett ett par skitsnygga jeans som hon också köpte, lite billigare än rea-priset bara för att ;D
Vi styrde bilen mot Östfoldhallen, där Ida skulle lämna kortet och så passade jag på att kika in på CMYK där, dem har en väska som jag MÅSTE ha på 50% och på DNA har dem skorna jag kollat på i min storlek = måste ha också!

Saknar min kisse <3

WIIIIE!

Hej alla go'a och glada!

nu ligger jag i soffan och har precis ätit lite av mammas kålpudding, mums! Idag har jag jobbat mellan 10-17, och har räknat varor hela dagen, inventering är nog det tråkigaste som finns.
Kollade min mail och jag har fått svar från ALV som kallar mig på anställningsintervju nu på fredag i Götet, ska höra med Veronica om hur jag ska jobba i februari när jag fyller år, annars kanske jag kan ta det i samma veva i Vimmerby i stället! : D Ska i alla fall skicka i väg lite andra ansökningar, man kan ju lixom inte ta någonting för givet, dessutom skulle det ju vara skönt att kunna välja det roligaste och med högst lön! ;D

Puss så länge :*

nytt år, tvåtusenelva!

Det har hänt en hel del sen jag skrev någonting sist.

Jag hann med att åka hem till Västrum och överraska Mamma & Pappa den 22 Dec kl 23 (dem trodde jag skulle komma hem på förmiddagen den 23). Linn blev lite sur, hon som hade tänkt överraska mig ;)
Det blev för det mesta snöskottning när jag kom hem, ca 1 meter till skillnad från någon ynka dm här i Halden! ( jag tycker det är underbart) Sen hann vi ju med en hel del mys, kvalitetstid och allt vad det heter också så klart.

Sen blev det julafton, i år igen. I år firade vi jul hos farmor & farfar med släkt från pappas sida, vilket var riktigt kul eftersom vi alltid varit där när vi var små och dem senaste åren har varit hos oss och hos familjen Jönsson i Helgerum! Efter Kalle Anka, julbord och paket öppning begav vi oss in till Västervik för en fortsatt trevlig dag med nära och kära med släkt från mammas sida. Tack tomten och alla fina nissar för paketen <3

Det blev juldag och vi började dagen med snöskottning som vanligt ;) för att sedan bege oss in till staden där mamma färgade och klippte mitt hår, vilket var väldigt välbehövligt!

Jag bestämde mig då också för att inte festa utan bara svänga förbi tjejerna och säga hej och kram och allt! Åkte även förbi Corner där Simon höll till och stog ett bra tag och pratade med honom, puss på dig som står ut med allt jag har att berätta i stället för att supa dig redlös och ha kul ;) <3

Det blev 26 december och det var dagen då jag skulle åka tillbaka till Norge där plikten kallade. Jag hade som tur var syrran med mig, för när vi kom hem hit fanns det inget vatten, frysen var öppeb och det var 4,6 grader inne. Att komma hem vid 10 trött och stel efter att ha kört 50 mil var ingen höjdare just då.
Mössa, halsduk, tjocktröja och mysbyxor sov vi i för att inte frysa ihjäl, för att inte glömma filt + duntäcke!

Så var det med de, jag ringde hyresvärden som skulle fixa en rörmokare tills dagen där på som inte dök upp...jävla hantverkare! Att inte kunna gå på toa, diska, tvätta sig och duscha är ju inte precis något man längtar efter. Så på tisdagskvällen stoppade vi våra huvuden i diskhon och tvättade håret , YES! Det blev onsdag och på eftermiddagen fick vi ÄNTLIGEN vatten, tack och lov för det.

Det blev fredag och nyårsafton! Mamma och pappa skickade SMS om att vi skulle komma över till Sverige för lite lunch, så vi begav oss för ett kärt återseende på Nordby. Vi inhandlade det sista som vi behövde till maten och åkte hem till Damhauggata 30.

Runt 4 kom familjen Molander och så va festligheterna igång, god mat och dryck i mycket trevligt sällskap, kan det blir bättre? nej. Vi gick in till Halden C för att kolla på fyrverkerierna vid 12-slaget, urmysigt!

Det var slutet på det året, ett hyffsat bra år, men 2011 ska bli så mycket bättre! <3

RSS 2.0