Sverige-Norge

håller på att lasta in alla saker i bilen. Kommer vara lagom trött ikväll, efter att ha kört över 50 mil och jobbat! Nu måste jag kila, hörs sen PUSS.

Kort och intensiv visit i Svedala!

kom ju hem i Onsdags runt 7 tiden och har sedan dess haft mer eller mindre fullt upp! I torsdags va jag på 2 arbetsintervjuer, så jag hoppas på att jag får något av dem så jag kan flytta hem i slutet av April som planerat! :) Mamma, jag och Linn åkte in till stan och handlade sen på kvällen direkt när jag var klar på den andra intervjun. Sen va den dagen slut i princip så det blev ju FREDAG och dagen med stort D! Jag fyllde 20 och det var dags för mig att göra ett premiärbesök på systemet. Jag, pappa och Linn gick till Kina och åt, sen så åkte vi hemåt för att börja förbereda all mat som skulle göras till alla gästerna! :) 24 personer trängde ihop sig vid borden, men finns det hjärterum finns det stjärterum brukar man ju säga.
Gjorde punchtårta, mums!

Lördag kom och hela familjen gick ut och gick på isen här nere (inkl Funny), HUUUR HÄRLIGT?! <3 Vi åkte in till pappas jobb så att jag kunde tvätta bilen, snacka om skitig, hade inte tvättat den sen i december om vi ens gjorde de då. Gick åt både avfettning och att tvätta den 2 gånger, dammsugade och torkade av inne så nu är han fiiiin! Åkte hem och gjorde mig snygg inför min egna 20-årsfest och peppade skapligt! Lördagskvällen/natten blev riktigt trevlig och jag mådde verkligen som jag förtjänade i morse, mindre trevligt däääär.
Nu säger jag god natt och peppar på 2 månader i Norge innan jag förmodligen flyttar hem, Kiss o gå o ligg!

ehhhhhhhhhhhhhhh

pung....T ses på måndag!

ja då var det måndag igen

som vanligt sitter jag på jobbet och væntar på bættre tider. Før øvrigt så hade jag en bra helg med jobb hela tiden = 9.30-16 i butiken och 16.30-00.00 på hotellet i lørdags sen 08.00-15.00 så det var skønt att få lite sovmorgon eftersom jag ær ekonomisk och tar bussen till jobbet nær jag jobbat tidigt!
Nu ær det bara 2 dagar kvar tills jag beger mig hemåt før att spendera tid med næra och kæra och gøra sånt som JAG vill!


Jobb1!

Hær står jag igen, væntandes. Men idag har jag i alla fall tagit bilen eftersom det ær dags før ytterligare ett dubbelpass. Jag hoppas på att det inte blir så sent, jag ska ju upp och jobba på frukosten/lunchen imorgon kl 08 också! Vi har fått in massa roliga varor i butiken, men SPARA SPARA SPARA. Jag ska i alla fall ha en klocka, och kanske någonting annat, har ju inte hunnit kolla på allt som har kommit æn! :) På onsdag beger jag mig hemåt, ska bli sååå skønt! Vet dock inte hur jag ska hinna med allt jag vill hinna med, men det løser sig nog. Hørs senare ! Puss

b.u.s.s

Befinner mig nu på jobbet efter en låååång busstur..07,15 går bussen från halden och 08,15 går bussen från sarpsborg till fredrikstad! Yey, nu ær det i alla fall bara 40 min kvar tills jag børjar. Ska gå och køpa lite frukost/mellanmål på coop.

W00000rK

hær sitter jag igen, i  min ensamhet, væntar på bussen och underhåller mig sjælv med norsk radio och facebook! (Y) Imorgon væntar dubbelpass = 9-15 , 15:45-20 gøttt!!

morgonhäng i soffan!

frukosten är uppäten, gossip girl har nu tittats och jag ska börja göra mig i ordning för dagens plikter! Bye so long :*


Natt...

filmmys. Mean Girls 2. Bra så här på alla hjärtans dag. Jag vill hem. nu. God natt.

Alla hjärtans dag! <3

Saknar familjen redan, vill bara HEM nu. Vill ha ett sommarjobb så man har någonting att göra förutom att ta tag i träningen! Jag ska fasen ta kål på mig själv när jag kommer hem, så det så!
Firar alla hjärtans dag på jobbet, med en intervju och härlig musik.

En fullspäckad helg med massa nyttigt!


" Don't dream your life, live your dreams" !


"Din attityd är din största tillgång"

intervjuer : D

Glömde ju helt totalt bort!

Fick samtal igår om att jag ska på sommarjobbs-intervju nästa gång jag kommer ner, förmodligen x 2. Idag ringde dem från ett jobb i Norge så på måndag ska jag på intervju också. Life's good. God natt!! :D
Vad säger man ? <3

Home <3

nu ligger jag i sängen, hemma i Västrum! Jag är trött, vaknade när Ida gick upp kl halv 6 eller ngt och kunde inte somna om. Jobbade nåra timmar för att sedan bege mig hemåt i skitvädret. Men 7½ timma senare så klev jag i alla fall innanför dörren i mitt efterlängtade hem! Ååh.
Vi åt räkor och krabbor som jag tog med från Norge, Linn och jag har kollat 2 avsnitt av OTH och nu är det sovdags. Hörs imorgon folket!

Borta bra men hemma bäst.

nu sitter jag med jackan på, har gått ner  omgångar med saker som ska hem och en tredje blir det när jag lämnar lägenheten för att hälsa på hemlandet över helgen! :) Bagageluckan är cp så den kan jag inte öppna, tur att man ändå har rätt stort utrymme i bilen så allt får plats.
Men jobb väntar innan hemfärd, innan det så ska jag hinna förbi COOP och se om dem fått in havskräftor, annars blir det väl någonting annat smarrigt ;D

See you at home! :*

Damhauggata 30

sitter nu i lägenheten, tror att jag har packat ner det mesta som behövs i helgen nu! :) Försöker kolla på Gossip Girl men de laggar rätt hårt med vårat sega internet. Så nästa vecka får det nog bli några besök på bibblan så man kan hämta hem lite filmer och sånt kul! Ska se om jag hinner se hela avsnittet innan klockan blir allt för mycket, har ju trots allt minst 7 timmars bil-färd framför mig.

Sleep tight fellows :*

Work..

hær sitter man nu i mørkret helt ensam i Østfolds størsta køpcenter..eller en och annan securitasvakt finns det nog. Jag ær trøtt på att vænta. Jag hatar att åka buss. Jag ær glad før jag ska på intervju. Jag ær glad før att jag ska hem imorgon, æntligen!

Puss


Dag 3 - Min familj

Min mamma :

En kvinna som vet vad hon vill här i livet och som inte låter någon trampa henne på tårna. Världens bästa mamma som tror på en och stöttar en vad man än har för märkliga idéer här i livet. <3

Min pappa:

En man som är morgonpigg och har svårt för att säga nej. En händig man som kan mycket om det mesta! En sån karl ska jag också hitta mig en vacker dag, eller en regning dag. Hur som helst är han världens bästa pappa, som ställer upp i ur och skur, köper en bil så man praktiskttaget kan leva här i Norge, fixar med en lägenhet så jag kunde flytta hem i från i slutet av 2009!

Min lilla syster:


Ja, detta är då min väldigt envisa syster som alltid har rätt och älskar att fuska i spel och gör om reglerna så att hon ska vinna, puss på dig! haah


Att bo 50 mil hem i från är jobbigt och roligt! Men i perioder får man sån jäkla hemlängtan. Men samtidigt, vad ska man göra hemma?!

Så nu ska jag börja packa för en tripp till Västervik-Norrköping i helgen ! :D



imorgon!

Bad update. Men imorgon LOVAR jag att skriva. Nu ska jag sova, Sleep tight!
puss

RSS 2.0