händelserika månader här i Norge

det måste jag säga, att från att ha ett litet extra jobb på hotellet till ett deltidsjobb i en accessoarbutik och dessutom arb.intervju på måndag för städjobb! Det är inte illa det. skatta 36% är inte så rockigt, men vad gör det om 100 år. Vi har dessutom kommit på att det verkligen är sjukt dyrt att bo här, så om det nu är OK för vår hyresvärd så kanske Micke och Frida kommer att bo här om Matilda bestämmer sig för att flytta hem :) Vår elräkning hamnade på 1396 NOK vilket vi inte hade räknat med när vi tycker att vi snålat så det står härliga till med våra frusna fingrar och näsor här inne. Vi är ju här för att tjäna pengar och inte bli av med allt?!

här kommer lite bilder från Nörge:

Norge är vad som gäller just nu!

Ja, Ida och jag har nu bott här på Damhauggata 30 lite mer än en månad! Internetet har äntligen anlänt, vilket är skönt så man slipper gå upp kl halv 7-7 för att bege sig till bibblan innan jobbet kl 12. Bibblan var ett måste för att kolla mail, en daglig dos av mamma och så klart lite webbtv så man inte kommer hem och är totaly ouppdaterad ;> Hur som haver, nu ligger jag i mörkret/kylan och tycker att strömmen kan vara billig så jag slipper frysa näsa, fötter och händer av mig!

Just nu är det mycket jobb på CMYK inför öppningen den 25, det ska bli SÅÅ kul! :) 48 timmar denna veckan + nästa är inte dåligt! Dock kommer det kännas konstigt att jobba halvtid sen när Veronica har slutat sitt jobb. MEN, Quality hotel vill förhoppningsvis ha lite hjälp vilket resulterar i lite extra cash.

Med Fridas föräldrar som åkte hit för att hälsa på följde inte bara Routern med, utan även mitt skattekort! WIIIE
På måndag ska jag gå till Nordea eller Halden sparebank för att se vad dem har att erbjuda en kund som mig. Sen ska jag lämna skattekort på hotellet så jag kan få min Oktober-lön. Det mesta verkar flyta på bra just nu.

Den 23 December kommer jag att sitta i bilen för mig själv påväg hem mot Berghem 2 skaftet, jag längtar ! Det kanske blir så att Idas päron och min familj kommer hit och firar nyår med oss! Har iallafall pratat med mamma och hon tyckte det skulle vara roligt.

Så det är vad som händer just nu, Peace out!

PS. älskar min syster D.S



RSS 2.0