Ja nu sitter jag här, i mörkret på min lediga dag.

Idag tog vi sovmorgon här på Damhauggata 30, det är så skönt att inte behöva ställa alarm! Det blev en förmiddag med sconesfrukost och tvättning, allt tar så sjukt lång tid att torka här i kylan och luftfuktigheten.

Nu innan jul så har även butikerna här i Norge söndags-öppet så jag begav mig till Halden storsenter, jag har tjuvkikat på ett par skor på Eurosko tidigare, för att se om dem fanns kvar & det gjorde dem! Just nu står dem på matbordet och imorgon blir det debut med dem skorna.

På eftermiddagen har jag verkligen gjort.. ingenting! Det är så skönt. efter en jobbperiod 13dagar i sträck så var man mör i hela kroppen, hoppas på att få lite massage när jag kommer hem (a). Men nu är det trots allt bara 3 arbetsdagar kvar innan hemfärd den 23 kl 08:00, jag LÄNGTAR!  Jag känner inte ens att det är jul, ingen julstämning för fem öre, ikväll när Ida kommer hem från jobbet ska vi iallafall baka lussebullar och hoppas på att vi lyckas så vi inte kastar iväg alla pengar som saffranspåsarna kostar!


Puss och kram skumbanan


Torsdag 2 December

Ja, igår var det redan 1 December, kom jag på mitt på dagen så jag öppnade första luckan i min chokladkalender som jag fick av mamma! :) Förresten så är det bara 6 dagar kvar tills min kära pappa fyller 45 hela år, tråkigt att jag inte kan vara där. Men det får vi ta igen den 23 (om exakt 3 veckor och några timmar idag) när jag kommer hem igen.

Jag längtar hem, det är kallt i norge och vårt hem är kallt.. vår räkning var ju på 1400 NOK (810 SEK var) förra månaden och då tyckte vi att vi hade sparat så man är snål med att ha på värmen! Ge mah ett hem där elen ingår så man slipper frysa sönder!! Kommer förmodligen svettas ihjäl när jag kommer hem till skaftet där vi tycker det är kallt när det är 19 grader. Med våra 13 grader på toaletten nu så är vi härdade ;D

På söndag har Ida och jag planer på att åka till Nordby för lite julklappsshopping, enda dagen Ida är ledig fram till jul! Jag ska ju jobba dubbelpass på lördag så jag lär vara lite sliten då. Men vad gör man inte, måste även tanka fullt upp hemma i Sverige för att slippa betala sådana sjuka priser här i Norge. Ida och jag har börjat samåka dem dagar vi slutar/börjar samtidigt. Vilket oftast är på kvällarna eftersom jag har eftermiddagspass i butiken.

Imorgon är jag ledig från CMYK (alltid på fredagar), tummen upp för då kan jag jobba på Quality och få ihop lite extra pengar!

Over and out


RSS 2.0