Riktigt bad update.

Men jag har helt enkelt inte haft tid eller ork att skriva, men nu har jag lite positiva grejer att skriva!

* Allt är på bättringsvägen med pappas bror (y)
* Balen är på LÖRDAG ! 5 dagar.
* Vi åker till Riga på Måndag
* Studenten är om 24 dagar, creapy !

Aja nu har jag lite plugg att ta tag i, ciiiaaaao

It is what it is !

Ja , rubriken talar för sig själv

Helg

Har ännu inte lyckats skramla ihåg någonting till svenskan eller engelskan så det får väl bli morgondagens problem efter att jag har jobbat vill säga :p

Brist på kommunikationen är väldigt frustrerande när man försöker sätta sig ner och fixa ihop vårt projektarbete, kalendrarna för dem som missat det!
Det är lixom ett 10 tal timmar säkerligen jag har suttit hemma och klurat när man egentligen kunde gjort annat ,precis som resterande gjort!
SÅ jag har faktiskt varit riktigt förbannad vissa gånger, eftersom man får ta all skit och så sitter man och styr ihop ngt som alla delar lika på. Det är inte med glädje som man delar LIKA på vinsten som bler. Det ska bli skönt på måndag när allt är över. Vilken lättnad!

Jag tycker dock det är skitbra att vi har lyckats få ihop detta!

Fredagmys , eller ?

Jag ska mysa med min dator !


*skriva en engelska bokrecension
*bli klar med bokrecensionen i svenska
* ladda upp kalenderfotona på fejjan om alla mina kamrater går med på det


Det är mitt mål för dagen, hoppas att ni andra får en trevlig kväll och mycket fredagsmys ;D

Måndag

Engelska B sen sluta vid halv 10 , känns meningsfullt ;D Gick iallafall hem för att sätta igång tvätt och städa iordning efter grabbarna ihelgen.
Ett par andra grabbar satte igång och installera internet i lägenheten, fattar inte hur det kan komma sig att dem inte ska sätta igång de förrän i Augusti ?!

Hur som haver, åkte hem med mamma när hon hade lunch. Så jag har spenderat dagen ute i Västrum, kollat på en underbart bra film " My hero Hachiko" lätt värd att se!


8 Maj

Vädret går ju verkligen att diskutera..spöregn och blåst ! Är verkligen glad över att jag inte ska gå ut idag :p

Igår blev det pizza på menyn , va ett tag sen nu, och filmmys i soffan ! (L)

Kalendern !

Har äntligen anlänt till Västerviks Gymnasium så nu är det bara för oss att leverera ut alla och ta betalt förståss ;D

Blir ju typ ingen vinst men de får la gå iallafall. Det är synd att vi har demokrati ibland. Vissa säljer ett tiotal medan andra säljer max 5 ? . Vad är det för teamwork egentligen ?!

Aja. Riga blir det iallafall. Med eller utan mammsen. Sucks. That's life lixom.

Puss

5 Maj & konstigt väder

Ja, imorse när jag hämtat upp Josse vid Corner och va på väg mot Emma fick jag syn på en bil med snö på taket ?!  Va fasen lixom ? Ja då har det tydligen snöat i Gamleby/Överum osv ;s . Tur att man inte bor där, hade man ju fått krupp. Imorse var det regn och nu är det strålande solsken, snacka om väderomslag. Men jag gillart när det är åt det hållet !
För övrigt hade vi bara en lektion idag, psykologi, där vi kollade en dokumentär om Hitlers sekreterare. Riktigt bra, men jag har knappt kunnat sova inatt så man satt och halvsov :/. När den lektionen va slut åkte jag ner till solpoolen för jag tänkte boka tid, men de gick ju mindre bra eftersom dem öppnade 11. Åkte hem och slängde i tvätten satte på musiken och körde igång dammsugaren istället (y). Så nu hänger det tvätt i hela lägenheten men den kommer att lukta gott ;D

Ringde iallafall och bokade tid till mig och Linn så vid halv 12 kilade vi ner och fick oss lite färg på näsan ;> Mamma kom till stan och så åkte vi och handlade lite mat och så begav jag mig hem till skaftet. Här va det varmt på altanen så där jag nu spenderat 1½ timma. GÖTT ;D

Nu ska jag ta tag i lite arbeten som ska vara klara. Kyss så länge

RSS 2.0