What are words if we don't really mean them when you say them.

http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4

Storebror

Jaherregud..Såg precis dagens avsnitt av BB och jag tror jag höll på att dö!haha Nu vill jag bara se morgondagens, fyfan vad kul det kommer bli :p Annie går verkligen in för sin roasting och Ronddan är ju totalt värdelös HAH!
Nu har jag packat ner allt, förutom det jag hängt upp på torkning, imorgon kl 1 bär det av till Svedala! Åker direkt till stan och kollar på bio med mamma och Linn. Åhh det ska bli så skönt att komma hem, skulle dock velat stanna lite längre. Men det funkar ju inte. Så vi åker hem på söndag eller måndag *sadface*
Nu ska jag ta tag i disken och om en timma ska jag gå till bussen för att jobba och packa upp massa nya varor! :)
Kyss

God dag !

Gud vad härligt det är att vakna relativt tidigt nu för tiden, och vakna av att det är ljust ute, UNDERBART. Vaknade 20 över 8, låg kvar i sängen och njöt. Rätt trist väder här idag dock. Men idag har jag faktiskt tagit mig i kragen och strukit, har använt strykjärnet 1 gång innan sen vi flyttade tror jag..lyckades bränna mig på handen också, typiskt. Tvätten är upphängd och maten är på G, snart beger jag mig för att jobba 4 timmar, wiihue..
Det känns som det är onsdag idag, vet inte varför. Men jag önskar att det var onsdag och att vi skulle åkt hem imorgon! Åh vad jag längtar hem.
Puss

Right here right now.


Barfota utan strumpor & skor!


Sprang på denna underbara sak, 199 kr fattigare blev jag på køpet! ehe vad vitsigt! Nej, men nu længtar jag verkligen till sommaren, vandra omkring i den hær ska jag gøra flitigt.

Puss & Kram så længe


hur många lingon finns det i værlden!

Åh, jag vill på bio nu! Har inte varit sen i somras typ?!



Många sæger att den ær bra så nu hoppas jag på det! :D

27-28 Mars

Det är ju inte varje dag man är ledig här i Norge så det firades med att göra absout ingenting, skulle ha gått ut och gått men typiskt nog så kom det snöblandatregn hela dagen så då mös jag framför datorn! Jag kollade på Limitless, rätt bra faktiskt!
Vaknade halv 9 idag och låg kvar i sängen och njöt av att solen tittade in i sovrummet. Nu har jag gått en sväng, handlat mjök, frukt och räkor så nu har vi i alla fall så vi klarar oss tills vi ska hem.
Just det, på torsdag ska vi ju hem! Så jäkla gött! Jag jobbar till 1 så vi åker direkt efter det och Linn och jag ska kolla på " Hur många lingon finns det i världen" på bio när jag kommer hem, vår belöning för att vi undvikit sötsaker!
Nu ska jag laga till någon mat innan jag går till bussen och väntar på att börja jobbet.

life is life!

slutade jobba 00.00 igår,satt och væntade på Adelinn i Fredrikstad i 30 min..så runt halv 2-2 somnade jag och imorse klockan 7 ringde klockan,MØMS!
Slutar hær runt klockan 3 och då tar jag bilen direkt till Sarpsborg och børjar servera en massa folk, kommer bli kaos. 4 servitører på massa folk..kænns bra de dær! Aja, jag får pengar och det ær dærfør jag ær hær så jag får ju bara le och se glad ut- jag har ju faktiskt fått ihop lika mycket timmar på hotellet denna månaden som jag ær anstælld i butiken, gøttmos!

Deklarationspapper har ju dykt upp så nu hoppas jag på att jag får tillbaka den skatten jag betalade eftersom jag inte tjænade 40 løk førra året hær i Norge skulle va gøtt om man sæger så. Hoppas på att få tillbaka lite från Sverige också. Ska kolla upp det imorgon på min LEDIGA dag. Jag længtar!

Puss och kram hørs imorgon

idag!

06:00 Ringde væckarklockan och det var dags før uppstigning!
07:15 Var det dags att hoppa på bussen till Sarpsborg før att sedan byta till Fredrikstad och kl 08:30 va jag framme.
09:00 Børja jobba, ballongerna skulle på plats, dammsuga och skura golv. Fixa med gårdagens dagsrapport, læmna kontanterna i nattsafen, hæmta kuponger att læmna ut till kunder.
10:00 Øppna butiken.
klockan ær 12:25 och jag har haft 3 kunder..jag ær såååå rastløs. & plocka i ordning allt och flytta grejer har jag gjort 10 ggr om..
Jag hoppas att det kommer lite mer kunder nær folk slutar jobbet så man slipper stå hær och ha tråkigt!
16:00 slutar jag och Berit-Marie tar øver før dagen.
16:10 hoppar jag på bussen tillbaka till Halden
Senast 17:30 måste jag ta bilen till Quality før att jobba nåra timmar, undrar vad jag får gøra idag :) Dær hænder det ju alltid grejer och 4 timmar hær i butiken kænns som ett dygn på hotellet!
runt 23:30 ska Adelinn hæmtas på Quality i Fredrikstad dær hon jobbat før FFK, lyckos henne som får servera massa fotbollshunkar! ; )

Ja, det ær min dag och den ser i princip ut på samma sætt imorgon så på søndag hoppas jag på att det ær strålande sol så man kan ta en riktig långpromenad!





till mami <3


Igår hade jag kul på jobbet, luktar fortfarande gummi och mina lungor ær trøtta!

Hur som helst, det ær inte ens en vecka kvar tills man sitter hemma i Væstrum och myser med familjen <3 Åh vad jag ska njuta av att vara hemma i sommar!

299 NOK

299 NOK

299 NOK


Nu ska vi fira att CMYK-kedjan har funnits i 5 år! 25% på hela butiken, kommer bli gøy!

gobybus..



ja, bussar hit och bussar dit jag ær så jækla trøtt på bussar! Igår satt jag som vanligt kvar hær i butiken 1 timma innan bussen gick, tar ca 20 min till Sarpsborg dær jag måste byta buss och vænta 10 min innan den kommer, men igår..den brukar vara lite sen och komma lagom till 5 øver halv, klockan gick..20 i ..kvart i..10 i  ?! gick och frågade dær busschaufførerna sitter o væntar på sina pass..han kunde inte hjælpa till..gick och frågade en busschauffør som skulle køra..han sitter och sæger att bussen har gått ?! ær han dum i huvudet, jag va ju før f*n dær 20 øver och han sæger att han kan bekræfta att bussen var dær før han hade tagit kaffe dær och skrattar mig rakt i fejjat! Ja just i det øgonblicket kom vår buss..chi fick han..gubbj*vel rent ut sagt!

saker och ting


Veske 449 NOK

Nessesær 199 NOK

div.saker 169-199 NOK



Sjal 199 NOK, Øredobber 69 NOK


en dag som alla andra

står på jobbet, har ganska tråkigt, som vanligt. Det ær så sjukt lungt och nu vill jag ha ett fartfyllt jobb. De hær suger verkligen. Ingen att prata med førutom de få kunder som kommer in..& att behøva gå hem i från 5 i 2 før att sitta och glo hær i en timme innan man børjar, sitta och vænta 1 timma hær før att bussen ska gå, vænta 10 min ute i kylan på næsta buss och komma hem 20 øver 10 varje kvæll! *suck* MEN det positiva ær att det bara ær 69 dagar kvar tills jag flyttar hem igen, åh vad jag saknar min lægenhet, att bara kunna slænga klæder precis øvedrallt, diska nær man vill och mysa med sig sjælv nær man vill!

Woooork!

Som vanligt så ær det jobb som står på schemat, och jag har varit dålig på att uppdatera er hær så ni får en kort resume på vad som hænde i helgen.

Som jag skrev så fyllde Ida 20, Adelinn och jag gjorde tårta och sjøng. Idas pæron kom førbi på lite fika så dær lite lagom långt før att få fika ;)

Vid 3 tog jag bilen och rullade ivæg till hotellet før att servera lite mat, trodde jag. Jag blev uppskickad i baren før dær hade dem satt EN bartender nær hotellet hade øver 500 gæster, smartskaft! Dit kommer jag och kan inte ett skit om hur man blandar en endaste drink ?! Jaja, det går ju åt mest øl hur eller hur och det ær inte så komplicerat att trycka på en knapp och servera den. Men nær folk børjade fråga efter en massa drinkar såg jag mest ut som ett frågetecken och frågade en stressad Charlie som hade fullt upp han också. Aja, jag fick læra mig både det ena och det andra så det løste sig ju rætt bra tillslut, så nu kan jag faktiskt gøra Mojitos, Fjellbekk, Gin & Tonic och sånna enkla saker! Framsteg. Ganska kul nær fulla pojkar førsøker sig på raggningsrepliker som: Vart har du varit hela mitt liv? - Sverige?! h3h3. Fick i alla fall sluta vid halv 1 eftersom att jag skulle upp och jobba frukost.

Så klockan 7 ringde klockan och då kom Ida hemstaplandes efter en natt med nachspiel! Jag for till jobb1 och dær fick jag hjælpa Sara som skulle stå och servera en massa Dart-tævlande mænniskor øl/drinkar/mat och dem børjade shotta redan vid 10?! hur pallar man..Och min fråga ær hur i helsike dem kunde træffa med pilarna! Jaja, dem va ju generøsa och jag var glad øver att få sluta halv 7 och med 450 spænn i dricks. gøtt!


Ida 20 jordsnurr!

Ja, idag är det ingen vanlig dag för idag är det Idas födelsedag! Ska firas med tårta som Adelinn och jag har gjort, just nu står tårtbotten i ugnen och är snart redo att tas ut. Den kommer bli kalasfin! :) Idag väntas det jobb kl 16 och imorgon kl 09. Bra det, geee mah timmar bara! Nu är jag pepp på att jobba ihjäl mig för att sedan ha en veckas semester i Turkiet och 1 vecka på P&L, inte för jag tror att det blir myccket till semester på Peace & Love, men i alla fall ! :D
Puss 

P&L here we come!

Yes, jag har fattat mitt beslut och jag tänker byta bort dagarna v.26 om jag jobbar då! SÅÅ jäkla bäst kommer den här sommaren bli tror jag! Puss på stjärten alltså.

Ångest

för er som känner mig ordentligt så har jag beslutsångest i nästan allt jag gör. Inget positivt med det verkligen inte. Dem senaste dagarna har jag fått erbjudanden om sommarjobb hemma i Västervik och jag har haft sååå svårt att bestämma mig för om jag ville stanna här i Norge i sommar. Det kändes som att välja mellan: Ha tråkigt & Ha kul. Pengar är inte allt, verkligen inte. Så nu när jag flyttar hem i slutet av maj har jag nästan bott här i Halden i 8 månader, fy fasen. Jag tycker inte om Halden för fem öre. Så hoppas jag på att tiden går lika fort som den har gjort hitills(Y).
Jag har jobbat 50% och jobbat extra på hotellet sedan vi flyttade nästan. Jobben är totala motsatser och det är skönt för på CMYK står man och glor bort 4 timmar om dagen och väntar på bussar, och sitter på bussar ett X antal timmar om dagen. Medan på hotellet så måste jag ta bilen 30 min så är jag framme och där är det i princip full rulle hela kvällarna/nätterna. Mitt rekord i att jobba i sträck är 18.5 timmar, med ½ timme i mellan jobben och då hade jag inte ens någon rast på sista passet så snacka om att vara död och vrålhungrig. Nog om det, det har gett mig många extra lappar på kontot och det är jag glad för!
Men nu är det dags för mig att säga hej då till Halden, Norge för denna gång och sen kommer jag och Sara tillbaka i höst med då blir det Oslo för våran del. Jag vill ha mer pengar till att resa så hemma ska jag faktiskt ligga på snålsidan, men jag ska faktiskt investera pengar i ett träningskort så jag mamma och syrran kan ta kål på varandra!
Puss och kram

you look very nice today!

Har tagit tag lite i livet och varit på promenad/springtur, nu har jag dessutom slutat med mjöl och socker (Y). Så när jag känner att jag förtjänar detta så ska det skickas efter!
249 :- H&M
Tänk vad skönt och strosa omkring i denna på stranden?!
199:-
En sådan är ju bara ett måste i lägenheten!
Puss på er där ute.

fish and chips

nu har vi gluttat både solsidan och BB. Solsidan sög ju nästan faktiskt..trist. Big Brother, vad säger man lixom? Katerina eller hur hon nu stavas har ju något seriöst fel i huvudet. Gurkan är ju bäst, Sanna åkte ut vilket jag tyckte va bra, men jag började nästan gråta när jag såg hur deppig Roddan blev, snyft. Jag ska också hitta mig en man som skulle tycka att det sög om jag försvann nåra veckor/månader.
Nu ska jag kolla på ngt avsnitt eller någon film. Puss och godnatt!

peace alltså!

peppT. Jag saknar't.Om nåra veckor kan jag köpa biljett. kanske. Norge? Sverige? vad gör man lixom? Vi chillar gärnet så här på min lediga dag och jag sitter fortfarande med ansiktsmasken. deT är skönT.
Så kan det gå när haspen inte är på.
Världens mest nyktra Peace&Love-deltagare utnämndes vi för
Snygga killaR fanns det
Sköna bruds
Vad händer yaoooo ?!

drinkar hit och drinkar dit

Gick upp vid halv 8 igår och gjorde mig i ordning för nåra timmar i butiken och packade ihop kläderna till hotellet. Adelinn åkte med till Fredrikstad och gjorde mig sällskap ett tag innan hon begav sig vidare till stadion, hennes extrajobb! :) Vid 4 åkte jag vidare direkt till Sarpsborg och började jobba igen vid halv 5 och där hade vi kaos. minst sagt. 10 minuter innan de 120 gästerna skulle komma fick vi reda på att hälften av dem inte ens bor på hotellet när dem skulle ha individuell dricka. suck. vi fick springa och hämta växel. (brukar vara inkl.dricka när det är så stora sällskap)det tog ju sin tid att springa fram och tillbaka med kontanter osv och 45 min senare så var vi äntligen klara. Hur kan kan sätta 4 servitörer på 120 personer?! puckon. Jaja, dem var nöjda och klockan halv 3 var vi klara med allt och jag fick hoppa i säng vid 3. Höll på att glömma! Jag fick ju faktiskt blanda ihop och servera min första drink! En fjällbäck! Nu är jag sugen på en bartenderutbildning tjaooo.
Puss

Helg

ja, det är ju faktiskt helg= ledighet för dem flesta. Men jag är i Norge och ska få ihop pengar så jag har inget liv och jobbar i stället, nu ska jag inta den 13:de dagen i rad med dubbelpass ( 9,30-16 sen 17- SENT) och om Lise fortfarande är sjukt så ska jag jobba på söndag också! Herregud.
En sak som är positiv är i alla fall att det är fint väder idag och att det är så ljust ute på morgonen så man slipper känna att man går upp mitt i natten.
Hörs senare, äggen väntar! h3h3

Torsdagen den 10:de Mars

Ja vad händer?! det snöar så någon kan gärna få komma och skjuta mig dirr. Jag är så trött på't. Det är 3+ grader så det smälter ju i alla fall ganska fort, skönt DÄ.
Idag fick jag äntligen min sovmorgon, Ida hittade ett par öronproppar till som jag fick låna, UNDERBART! ( Jag är sjukt lättväckt ) Har satt i gång en maskin med tvätt och här sitter jag i en stor tröja och mysshorts och jag orkar inte göra mig i ordning för jobbet. Jag vill inte gå till bussen ute i snövädret för att jobba 4 timmar och spendera nästan lika många på buss, livet är hårt.
Vi har suttit och kollat på Bigbrother, jag skrattar alltså. Det finns ju människor till allt. punkt OCH slut.
puss

jobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobb

Ja, det är vad man hinner med just nu. Glad är jag väl för det, eftersom dem dragit in på timmar i butiken *suck* Jobbade i alla fall  i butiken mellan 9,30-13 sen 19-23.30 igår så de blir ju i alla fall lite..snart ska jag dra till Quality o jobba nåra timmar där idag också för att sedan jobba i butiken mellan 16-20! IMORGON FÅR JAG ÄNTLIGEN SOVMORGON, FYYYFAN VAD JAG SKA SOOOVA.
Later :*

har inget bættre før mig -.-'



Ida och jag var i Sverige och STORhandlade. Adelinn stannade hemma, sov och hade skype-date! herregud vad mat vi handlade, men nu klarar vi oss ett tag! Mat ær dyrt har jag också kommit på, leva på nudlar skulle vara billigt men ack så onyttigt, man skulle må så dååligt! Fyfan. Så vi kostar faktiskt på oss NYTTIG mat (Y).

Fick med mig ett par snickarbyxor hem, jag gillar't! Jackan fanns inte på VeroModa så nu har jag skickat mig ælskade syster før att kolla/køpa den hemma i Viken imorgon, HOPPAS. Finns bara en kvar i M hær i Norge också, så annars ska jag fasen bestælla den, punkt och slut.

Står på jobbet. haft 2 kunder sen kl 16. Jag har tråkigt. Jag ræknar timmar (løn). Lyssnar på radion. Ska bli storm imorgon. Man ska tydligen inte gå utanfør dørren. Synd før det ska jag.

LATER

handla och sånt kul =) !

drar över till Sverige och handlar massor med mat, det enda som fanns att keka till frukost va ett knäckebröd, och man tager vad man haver ! Så nu blir det storhandling och jag ska kolla om jackan finns på Veromoda på Nordby!
Pussen

One night of magic rush


Kvällen består av...

&

Quality Hotel !

Precis hemma efter jobb, fick ta frukosten också så nu ska jag strax sova! Puss

Ja, detta gick ju inte så bra. Så nu försöker vi igen - Day 4

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
Tacos!

Hej och välkommen ångest!

Denna ska bli min, funderar på en till från Veromoda men båda är snyggast i grönt, jag vill inte ha 2 gröna! Jag får helt enkelt suga på karamellen ett tag (tills på måndag).
Ja, ibland är det faktiskt jobbgigt att heta Sofie Jennie Jönsson, för hon har så jäkla svårt för beslut. Får man sommarjobb hemma, ska man ta det då? Eller stanna och ta 4 veckors semester och kunna välja när man vill jobba? Ska man stanna i Halden, vilket som för övrigt känns meningslöst, eller flytta till Fredrikstad eller Sarpsborg? DÖÖÖÖÖÖÖDA MIG som Adelinn uttrycker sig!

lööörtag!

20 över 10 steg jag upp efter en ganska komisk dröm, haha! Funderar starkt på att lägga in en stöt på min granne nu alltså. Nu ska Adelinn och jag roa oss i Haldens 2 köpcenter, puss så länge!

4 Mars

sov till 10, ja herregud..jag har börjat sova lääänge på mornarna förr kunde jag knappt sova till 8-9 max. Rätt skönt, slappt, ändring på det ska det bli någon dag. Vid 4 tiden åkte jag till Quality och jobbade några timmar, skönT! Kom hem vid 12 och satte igång webb-tv, göttmos.

333333333333333333333333

har precis käkat och ska snart åka och jobba, men just nu drömmer jag mig bort..
Ge mig värme, sommar och SOL!

One Tree Hill

http://open.spotify.com/track/4d54AZlMueW1eIUy0OYluM
skön låt!

vææææntan

det ær sjukt tråkigt, fast nu væntar jag på Adelinn som har varit på information om hennes kommande jobb! :) Har jobbat hela 4 timmar YEY, ska i alla fall slita lite på hotellet på fredag & lørdag, gøtt!

Hørs senare kæra vænner, love

blogg.se

ær segt, har inte kunnat gøra ngt inlægg så de får bli nær jag kommer hem!

det är bra att sova har jag hört

har nyss kollat på CSI, nu blire Gossip Girl (Y) Gick upp kl 6 imorse för att dra till jobbet, alltså jag tror aldrig jag har varit så här trött någonsin. Kunde knappt hålla ögonen öppna varken på vägen till jobbet eller från. Men imorgon jobbar jag sent ,äntligen kan jag få sova ut. mums, nu ska jag dregla lite över snygga pöjkar hörs!

jobb1.

har inget roligare før mig hær på jobbet medan jag væntar på att børja, så jag slænger upp lite bilder!


Me like!


Ska snart bli min!


sleepy!

Sitter och käkar äggmacka.Jag är trött.Snart ska jag åka buss.Har jag sagt att jag hatar att åka buss?Hörs sen när jag är vaken.P.u.s.s

RSS 2.0