Shopping :)

Hemma efter en tur i Linköping. Lite nya kläder & mamma payade lite presenter till mig (a)
Jag köpte mig en rutig skjorta på Carlings och en kjol på Gina Tricot. Blev lite ljus och smått på IKEA. Resten får ni veta på torsdag ;D

Imorgon ska jag och Linn till simhallen och sedan sola :) ! puss

Linköping :)

Snart ska vi bege oss till Linköping för att shoppa lite kläder :) ! & mamma ville till IKEA så det blir väl en sväng där oxå , Pyssen <3

Första dagen på lovet :)

Vaknade faktiskt vid halv 11 , ganska sent för att vara mig :p Men nu känner jag mig ordentligt utvilad iallafall !
Idag kommer det att vara plugg för hela slanten,
  • Homosexuellas rätt att adoptera enligt etikerna, Klart!
  • Hemtenta, Jodendom/kristendom
  • Läsa ut svenska boken & göra en recension/analys
  • Medicinsk grundkurskomplettering, klart!
  • Engelska tema LOVE
  • Psykologi hemtenta
Har nog inte glömt ngt,  men just nu vill jag bara skaffa mig någon som kan göra klart allt åt mig.

Imorgon blir det en tripp till Linköping, en mamma-dotterdag ! Hjerta

Ps. bara 3 dagar kvar tills jag fyller år (a)

Inga minnesluckor YÄ! :)

Det bidde lite förfest i Elins lägenhet för att sedan bege oss ner till pallet.
Skönt att för en gångs skulle ha nåra minnesluckor. För er som inte varit med om det så kan jag bara säga att det är hemskt. Aja , hoppade över tequilan och vipps så mår man bra , eller ja hyffsat iallafall (A).

Men trevligt sällskap & bra dans. Puss på alla er.

Hard work work

Sitter insnöad 2.5 mil från jobbet, får väl se hur det går. Jag är trött på snön nu!
Jag slutar klockan 1 så jag ska hem en sväng och hjälpa till lite hemma. Kanske åker in till stan sen ikväll och umgås med lite trevliga vänner :) Men annars blir det en plugghelg !

Puss och take care!

Homesweethome :)

Studiedag & häng med josse! Som sagt så sov Josse hos mig för att hitta på lite roliga grejer idag :)
Jag vaknade vid 10 & hoppade in i duschen och gud vad skönt det var att inte känna någon stress för att man måste iväg till skolan eller liknande! Hur som haver så passade jag på att göra både peeling,mask och så hårinpackning, välbehövligt! Vi gick ner till Meddo och solade litegrann, och jag ska tillbaka dit nästa vecka hade jag tänkt, så om någon vill hänka så säg till :)

Nu är jag iallafall hemma i Västrum för att göra klart Medicinsk grundkursarbetet till ytterligare en kärringj*ävel...Klappa kissen och förhoppningsvis hinna med en promenad också !

<3

Segmenteradenamnlistor och chill hos Ida!

Efter 3 timmars lektion med näringslära är man lagom slut! Och det sista hon säger är att vi ska ha prov nästa gång vi ses..hur funtad i huvudet får man vara ?! Aja , gilla läget och gör vad som krävs.

Henke hämtade upp oss i morfars snygga volvo, för er som vet hur den ser ut så börjar man skratta lite ;> Men efter att ha suttit och frusit under hela lektionen så var det skönt att iallafall inte behöva gå hem hela vägen (Y).
Nu har vi ju sportlov också, NICE! Ska ni göra något kul ? :)

Själv så är det bara en vecka kvar tills att jag fyller 19 ! Wihuuue ;D


Gick hem en sväng till mig och käkade, lyssnade på inspirerande skiva medan Ida sprang till Coop och hämtade lite funstuff! Nu sitter vi här och har skrivit namnlistor, nu ska jag dra mig hemåt för att möta Josse och vi ska köra en riktigt sleeeeepover ! Imorgon ska vi dra och sola för jag vill inte vara en blekfis längre (a).

Puss och knull hjärtegull ! <3


Häng hos Idis (L)

Vi sitter här, hon i sängen och jag i fotöljen, med varsin dator i knät (a). Vi ska väl snart ta och pilla fingrarna ur röven och börja med religionsarbetet som ska vara klart efter lovet, men ingen av oss har någon lust att sitta och ha en massa arbeten att göra på lovet!

Sen ska jag springa och tvätta lite grann, skicka tillbaka kjolarna som jag beställde från H&M och samtidigt lämna en jobbansökan. För övrigt så satt studentklänningen som en smäck!  :)

Klockan 6 ska vi till fogden på ledarmöte och sedan är det OPEN klockan halv 8. Feel the fear and do it anyway !

<3


Helthpoint !

Nu kör vi , dag nummer ett !

Ett hälsoprogram där man inte bara kan få bättre kondition utan också bättre värden i kroppen. Det tycker jag är något att satsa på!
Käka en massa proteiner och bygga lite muskler och förlora lite fett är ju aldrig fel ju. Mamma och jag börjar idag , dock tycker jag inte att mamma behöver göra det för att förlora nåra kilon men som jag sa innan så förbättras alla värden i kroppen och så kan man ju få lite kondition och det är ju faktiskt aldrig fel :) !

Är någon intresserad så är det bara att säga till för hur det går till visas online på söndagar !



Puss och kram skumbanan ;) <3

Stockholm, Hovet !

En hel helg har spenderats i vår huvudstad för att få inspiration, information och motivation. Snacka om att ha drag dygnet runt. Härligt positiva människor & underbara rådgivare från världen över!

För er som läser så måste ni hänga med för att förstå vad det egentligen är man får uppleva i denna arena 3 helger om året, Obeskrivligt. Många tycker sig vara positiva och inte alls se ned på saker och ting. Men de behöver öppna ögonen och öronen lite grann, personlig utveckling behöver ALLA! Hur många är det inte som ser ned på sina egna barn ? Deras drömmar kanske aldrig blir verklighet för att de har föräldrar som inte stöttar och tror på dem, hur kan detta förekomma egentligen är då min fråga ?! Drömtjuvar kallas dem.

Lite citat från helgens alla talare!

- Vad man än gör i livet behöver man ett motiv!

- Låt ingen, ingen stjäla dina drömmar !

- If you want something you don't have, you have to think diffrent.

- Allt är svårt tills det blir lätt !

- Sucess is moving on from failure to failure !

- Watch after your goal, when you loose your sight you'll be lost.

- Even if you're on the right track you'll be run over if you just sit there.




Hoppas att er helg har varit bra , för min har varit kanon.  FEEL THE FEAR AND DO IT ANYWAY !

<3


"The greatest thing you will ever learn is just to love and be loved in retur"

Efter alla våra 8-16 dagar så är det skönt att få sluta en ynka liten dag vid 5 i 11 ! Det är nästan så man tror att dem har slagit i huvudet! Hur som haver barnet kärt...nejdå men vi tog tillfället i akt och fixade iordning sminkningarna till sista bilden (December). Där vi va helt oseriösa och lekte loss lite grann, skönt är det ju iallafall att vara klara. Så nu ska vi bara pilla ihop kalendern och få hem den innan vi kan skriva klart slutrapporten. Ett stort tack till Frida som har stått i väder och vind och fixat med fotograferingen (Y)!

När jag kom hem låg en liten myra i min soffa och grisade ;>. Och precis när jag hade tvättat av sminket bankar det på dörren, ja det va ju BÅ fastighetsservice som skulle ta och kolla till felet på min ringklocka. Nu låter den mest som en hes kossa -,- Aja, han var iallafall snäll och fixade porttelefonen så Linn fick testa och hon trodde att jag skulle väcka halva Björklundsgatan när jag svarade :p ! Och genom mobilen kan jag alltså öppna dörren där nere! UNDERBART ;)

Keep it up fellows!

Nytt i garderoben ! =D


Min blivande studentklänning !                       

Trevlig kväll m. familjen Westergren

Nu har familjen precis gått, jag är trött och ska jobba imorgon så det är väl bäst att krypa till kojjs snart !

Hoppas alla har haft trevligt fredagsmys och om någon känner för att hitta på något imorgon så kan ni ju alltid höra av er :)

Puss & kram skumbanan (L)

S U R !

Jag är snäll som går upp lite tidigare för att skjutsa min lillasyster till vid 9 när man själv börjar 20 över 10 (A) Hur eller hur...

Jag vet inte riktigt hur vissa lärare tänker ibland, Uppgifter som ska göras ska vara inlämnade senast ett visst datum och sedan en dag innan betyget ska vara satt har man inte ens fått reda på hur det gick ?! Som maria valross uttalade sig: Varför är alla så fixerade av betyget ? Mitt svar på den frågan är för att det gäller framtiden, vi ska kunna ta oss in på högskolor osv! Aja , har iallafall fått ihop två MVG:n nu ! Skönt DÄ.

Igår hade vi PA och sminkade vår näst sista bild, UNDERBART. Från att ha 7 bilder kvar förra veckan, till att bara ha en är bra jobbat av oss ! Frida ska ha ett stort tack som ställer upp :) . På hennes blogg kan ni hitta några smygisbilder som hon tog under tiden. http://uniform.blogg.se

I tisdags var det äntligen dags för lite dans ! Jag är dock inte säker på att jag ska fortsätta eftersom typ ingen annan verkar vilja fortsätta ;/! Hur som helst så va alla grupperna där , och det kommer bara bli 2 st nu. Vilket innebär att vi kommer få dansa med dem som är nybörjare. Visst , det är väl vi också. Men vår grupp var faktiskt sjukt kul , inte lika mkt verkstad som de andra grupperna kanske :p

Imorgon är det iallafall fredag , detta innebär att vi ska ha gäster: Fam. Westergren! Lördag ska jag jobba som vanligt och kanske bara sitta och inte göra någonting för något party blir det i vilket fall inte , HA ! Söndag ska jag och Simon, kanske Josse laga lite smarrigt käk och bara ha det förjäkla bra ! :D

tiden går ju så sjukt fort! Nästa helg sitter man i STHLM med personer som alla borde vara omkring, för personlig utveckling, framgång och positivt tänkande ! Man får ju heller inte glömma att man får sån sjukt bra energi !

Take care & glöm inte att leva ! <3

RSS 2.0