Nyår

Yes , 2009 har gått så jäkla fort.

Har hunnit med att fylla 18 , vara på Peace and Love , gå på krogen och ta KÖRKORT ! :) Jag hoppas verkligen att 2010 kommer att bli minst lika bra som detta året om inte bättre , har ju balen och studenten framför mig !  , men sen då ?!

Aja det tar vi då . Hoppas att allas kväll/natt kommer att bli bra ! P U S S

Julafton !

Då var denna julafton över och nu är det bara 2 månader kvar tills jag fyller 19 ;)

Vi började att fira jul här hemma hos oss , med släkten på pappas sida . Sedan efter Kalle Anka och paketöppning begav vi oss till St. trädgårdsgatan 16 och släkten på mammas sida !

Lite grejer jag fick :

  • Dammsugare
  • Sodastreamer
  • Vaxvärmare/vaxkasset
  • Brödrost
  • Vattenkokare
  • Boxer
  • Massa grejer till köket
  • Ansiktsmask & Peeling från Artistry
  • Spegel
  • Förvaringsboxar
  • Pengar
  • Presentkort på Nelly.com

Orkar inte rabbla på mer , ni får väl ta och hälsa på mig i lägenheten helt enkelt ! :*

Da'n före doppareda'n !

Jullov så det står härliga till , dock kommer jag att jobba varje helg = 10 helger i rad  . Pengarna rullar in som de ska nu , kompis det går bra nu ! :D

Vaknade halv 10 och slängde i mig lite frulle och så begav jag mig ut för att skotta snö ! Snön kommer inte hinna försvinna till imorgon hoppas jag. Det va så länge sedan det var en riktigt vit och mysig jul. Men lite kallare tycker jag allt att det kan bli, typ - 7  grader eller något :) Men nu är det dags för mig att göra lite varm o'boy och så göra klart de rosa frågorna i hälsopedagigiken.

Take care and Try not to break the rules*

monday

Eftersom jag redan tagit lov , iallafall min hjärna . Så blev det lite sovmorgon , vilket innebar att börja 11 och sluta kl 12 ;> . Onödigt att sluta imorgon , vi kunde ju ha fått sluta i fredags eftersom vi ändå inte gjorde ngt idag och inte imorgon heller.
och så är det ju julafton snart ! Idag öppnade jag bagageluckan , woops Julklapp ;( jag tkr inte om att veta vad det är jag ska få ;(

SÖNDAG

yeah , chefen ringer halv 12 och säger att Emmy är sjuk. vilket betyder att jag måste jobba . För att hon stog med en jävla deg och bakade. Där satt jag i morgonfrilla , mjukisar och kände hur stressen började. Lena fick iallafall pallra sig och öppna så jag hann slänga mig in i duschen och köra på den oplogade vägen in till stan. WOW vad jag va glad. aja det klirrar ju lite extra på kontot i januari! kan ju vara välbehövligt. Måste skaffa mig ett annat jobb -,-' Är trött på att bara vara ledig en enda dag varje vecka. Och så klagar folk på att de inte har tid ?! . YÄ sure. Prioritering.

Have a nice day *

Lördag

Vaknade vid 9 , konstigt att man inte kan sova längre när man väl kan ? *suck*

Aja , käkade frulle & så begav jag mig till stan . Pappa körde in hyrbilen och jag pappas. Jag tycker faktiskt det är lite obehagligt såhär års ;( . Men men det gick ju bra & så gjorde vi några ärenden innan vi hämtade Linn hos Frogge.

Har hjälpt mamma att fixa iordning med massa mat och annat gott till ikväll då halva släkten kommer för att fira pappa som fyllde 44 =) .

Linn, jag och pappa försökte att få till en snölyckta. gick bra efter lite om och men :p . Sen blev det snöbollskrig och mUlning ;D .

Hoppas alla får en trevlig lördag , för det ska jag ha ! <3

Onsdag

Skola hela jäkla dagen , 1½ timmars lektioner hela tiden . dessutom Samhäll , Svenska , Försäljning & service + småföretagande ;( . !

Drog mig tillsammans med Ida hemåt mot björklundsgatan , K A L L T . Men jag tycker om att det är snö ute :D När jag kom hem satte jag igång lite sånt där hemmamys med ljus en bok osv tills pappsen kom och hämtade mig för att gå på Bio , Luftslottet som sprängdes ! . Alla filmerna är ju sjukt bra  , även denna =D . Tack till pappa som bjuder & är allmänt bra (Y) <3

Söndag ,

WÖW , jag som säger att jag aldrig blir bakis . Jag fick smaka på min egna medicin.

Jorm & Tolf hängde kvar till deras buss gick & då vart det dags för mig att kolla på när tvillingarna spelade innebandy match ! Vi åkte och julfikade hos Marie-Louise , skitfin lägenhet . Men jag va trött och sur.

That's it .

Länge sen sist !

Har hänt en hel del !

Lördag: Började med jobb & sedan springa till Coop för att inhandla lite mat och dricka till kvällens bravader ( inflyttningsfest på björklundsgatan 3A) ! Bland annat kex , ( ida JAG vet iallafall vart kexen är ) ;) Stressad som jag var visste jag inte riktigt i vilken ände jag skulle börja. Man kan ju inte börja dammsuga & städa när man har duschat och gjort sig i ordning & inte kan man heller ställa sig och göra omelett utan fläkt för då luktar man stek-os hela dagen!

Så :
* Keka
* Städa
* Pappa kom och satte upp tavlan =D ,skitnöjd !
* HOPPADE in i duschen ,
* Föna håret , platta håret . Försöka komma på lite snyggare frilla.
* Ta på mig kläderna
* Sminka mig


& WIHUUUUE så sprang tiden iväg och Maria ringde klockan 6 och ville mötas för en vägledning hem till mitt place =)
Folket skulle droppa in vid halv 7 så vi sprang i väg till Coop för att köpa bredbar vitlöksost , jag vet inte vad man kallar det ^ eftersom Joanna va hemma och inte alls mådde bra ;(.

Och så kom alla 10 girlsen. Satte igång med musik och många roliga avslöjande lekar ;> Mycket lyckat  (Y)

klockan närmade sig 11 och palladium blev trottsallt aktuellt för alla =D . Kallt & snöig hemväg, men vad gör det när man är inne i dimman . Två krabater följde med hem , klockan halv 5 låg i min säng.
Klockan 9 vaknade jag och insåg vilken röra det va i lägenheten och då ville jag bara somna om igen ! BLÖ

Men tack alla underbara tjejer och killar som gjorde kvällen/natten b ä s t <3

7/12 2009

I söndags var jag & några av mina kollegor i sthlm på föreläsning av en engelsk kvinna vid namn Jackie Lowe :)  Mycket intressanta och lärorika timmar , recognition på scen & så blev det min tur. Skit nervös ! Stå i rampljuset på scen inför ett par hundra personer, Skak i benen . Till en början verkade det dessutom som att jag skulle vara själv där uppe men det kom två personer till , PUUUH ! När jag gick av scenen vänder sig Jackie om och säger - " WELL DONE ! " Det kittlades lite i magen då vill jag lova. Det är en häftig känsla, tänk er att stå på scenen i hovet inför tusentals personer för att ha hjälpt andra att få vad de vill ha ! & få betalt resten av livet utan att behöva göra ett enda smack till =D .

Igår hade Ida & jag engelska redovisning om Australia, jag berättade om aborginerna och Opera huset i Sidney & Ida om Barriär revet. Gick ju bra! Sedan aerobic & min arm är ju CP. Knäna likaså -.-

Så har det då blivit Tisdag, Materialkunskap till klockan 12. Vi fick underhålla oss med att gra massa produkter som mascara, cremérouge , ögonskugga osv :p tråkigt väder ganska ofta nu för tiden . Så när Emma skulle hem & jag ner till stan fick vi oss en dusch , dessutom skulle det komma ett tåg trodde vi ?! Det kom aldrig och där stog vi i 5 min. T A C K !

Pappa fyller 44 så nu blire tårtbak , pepparkaksbak & lite där till ! :D

V.49

Tiden går ju så otroligt fort ! Vi är snart framma vid julavslutning, jullov och julafton :)

I tisdag gjorde vi vår hälsopedagogikredovisning, jag redovisade om kost/kostvanor . Fick VG+ på den , tror Maria redan innan har ställt sig in på vad man ska få för betyg. Satans kärring.
Praktik på onsdagen , vi bestämde oss för att komma dit vid halv 11 och så fick vi testa på floating i samma tank . Har testat det innan men inte tsm med ngn, lite roligt :p Massera med varma stenar fick vi testa på också ! :) Det va lite obehagligt att massera eftersom man inte får samma känsla för hur hårt man masserar. Men att bli masserad kan jag verkligen rekomendera :D vi fick sluta därefter.

Tosdag och sista praktikdagen för denna gång, Ida färgade mina ögonfransar , thanks darling! Sen satte vi oss och lekte med Sussas nagelgrejer :p nu ser vi ut som två 7 åringar med blommor och rosetter på händerna ;>  Vi har tänkt prata med cilla om att ta emot kunder nästa praktikperiod så vi iallafall kan få åka till Linköping eller något ! :)

Love

RSS 2.0