Fredagkväll

Ligger i soffan , precis sett "Man on fire" . Sjukt bra ! Mamma ligger här & snarkar :P Linn & amanda sitter i köket och spelar samma låt om & om & om & om igen -,-' tröttnar man aldrig ?!
Aja , jag ska inta Linns säng nu eftersom dom e så tjocka och behöver min ;> Jobb imorn , men det är ju röd dag så det blir ju dubbelt upp (Y) me like !

Lukas och Peter kom in en sväng, Lukas tror sig ha massa muskler och uttrycker sig - " dem syns faktiskt" hans benmuskler alltså . Mamma och jag tjöt av skratt (a). Aja de e en söt prick det där !

Sleep tight ! :*


Höstlov dag 5

Fredag , hur fort går tiden egentligen ?!

Känns som att vi nyss fick lov & man behöver ett antal veckor ytterligare för att ta igen sig ! Något som är positivt är att vi vara går 2 veckor sen så har vi praktik i 3 =) , Ida & jag ska spendera vår tid ute på gränsö ! Tror det kommer bli 100 gånger bättre än Hälsokost ! :D

Hur som helst, idag pallrade jag mig in t stan med mamma. Linn & jag åkte till rusta och köpte nåra snygga förvaringslådor till mina garderober! Försökte mig på att montera ner den gamla fula sängstommen, gav upp efter 3:dje försöket (a). Har packat upp lite kläder & andra grejer som skulle ner i förvaringslådorna.

Linn & Amanda kommer hit sen & snor min säng ! Får se vad som händer under kvällens gång :) Nya E.funkhouser kollektionen kommer på söndag ! Måste ha lite nya skuggor & läppglans . Dåligt är att det är den sista som kommer att finnas ! ;( Ett nytt märke kommer dock in , BeautyCycle, lite enklare/billigare produkter än Artistrys.


Höstlov dag 4

Gick upp för att pallra sig till stan med mammsen, Linn hänkade på till lägenheten. Vi gjorde i ordning oss, sen åkte vi vidare till Lager. Tog en tur på stan, Linn ringde pappa så det blev lunch på Kina!=D Köpte mig en skjorttunika på PHE

Linn & jag satte ihop den här , efter mkt om o men :p


Där har ni lite av det som kommer bli mitt hem ihelgen ! :)

Höstlov dag 3

Mamma & jag pallrade oss iväg ca halv 9 och började med att klura ut hur jag ska ha sängen och vilka mått. Kom fram till att det blir snyggast med 160, så det blev 2 resårkärnor & en sängstomme. Byrå hade jag redan bestämt mig för och sedan en hylla som jag ska ha i badrummet, gardinstänger och en hel del ljus ! Så nu kan jag komma hem efter skolan, hoppa ner i min mysiga säng och sätta på ngn bra film ! (Y) Köpte 2 nya kuddar & en mysig filt som förmodligen kommer få ligga på soffan !

Efter lite annat små plock gick vi vidare & det blev en sväng på ikanohuset , en kofta , 2 linnen , en kjol & en tröja rikare !

Puss på M I N mamma <3 !



Linköping med mammsen ! (L)

Det börjar dra ihop sig, åker strax :)

Vi har med oss släp så vi får väl se hur det kommer gå ! :p känns lite nervöst & spännande på samma gång eftersom jag inte riktigt vet vad det är jag kommer ta med mig hem (a) . Säng & byrå är iaf spikat ! Ska även kolla på lite nya kläder =) .

Bilder kommer upp när vi kommer hem ! Carpe Diem

DANS!

Jäklarns vad roligt det är , Ida & jag känner oss lite efterblivna eftersom vi hoppade in nyss & nästa vecka ska denna koreografi vara klar ! *Pust*

På förmiddagen gjorde jag klart den där förbannade lagen & sista frågan i försäljning & service (Y) Åkte in till stan för att ta igen nåra steg i dansen , så det blev dubbelpass. Men vi har fortfarande ett antal steg mellan som vi måste ta igen och det ska Maria & Matilda hjälpa oss med !

Nu ska jag ta en dusch , sweet dreams ! :*

Verksamheten !

Möte igår , gör det enkelt & roligt !

Vad skulle man kunna göra för en 500 lapp extra varje månad ? Jag vet , jag ska betala hyra till min lägenhet, köpa möbler , inredning & annat smått o gott ! Genom en sån enkel sak som att byta butik och börja handla saker ,man ändå behöver , av sig själv kunna få möjlighet att vinstdela med företaget. Smart ? upp till dig . Men jag vet att jag inte kommer få löneförhöjning på Skokällarn med 1000 lapp i månaden iaf ! .
Det bästa av allt är attjag vet att om några år , så kommer jag att ha en tillgångsbaserad inkomst och kan ligga på stranden i Australien & pengarna rullar in på kontot lika bra i alla fall !

Gör en sak varje dag som skrämmer dig . Våga vara nyfiken . Våga prova .


Höstlov dag 1

Idag är det ju faktiskt vår första riktiga dag på lovet ! Vaknade vid 9 , tog mig en shot , övade lite på dansen & begav mig sen ut för att ta en promenix =) måste ju säga att det är varmt ute ! Förra veckan va det ju svinkallt ?!
Aja , jag klagar inte men vädret är så himla konstigt. Har blivit lite förkyld , svininfluensan ? ;)
Nää , jag velar fortfarande om jag ska ta sprutan eller inte :s
Funny ligger och kollar på mig som om jag vore dum i huvudet när jag dansar och försöker få till stegen , längtar tills på tisdag ! Får väl se hur det går med koordinationen ;p

Snart kommer mamma hem, fixa lite sen in till stan & vidare till Linköping för att få lite motivation & energi !

Puss så länge :* 

Lägenheten =)

Nu sätts det fart , linköping på Onsdag för att köpa massa möbler och inredning till mitt lilla place ;D Pengar behövs & det är lite tur att man har jobb & dessutom två ! (Y)
Vi va i stan & lämnade Linn hos Gurra så vi passade på att köpa en S T O R tavla som ska fylla min vägg lite grann , det börjar faktiskt redan kännas mer som hemma sen vi målade om ! c(:
Hade tänkt att ta kort på hur det ser ut , men glömde kameran i bilen så det får bli imorgon istället !

Vi får väl se om det blir att ha en liten inflyttningsfest eller inte , velar fortfarande :)

Peace out !

En timme x-tra :)

Nu när man äntligen har höstlov ( inget jobb ) . En timme extra på dygnet idag , det går åt för nu ska jag och mamma pallra oss ut på en promenix , sen ska jag planera lite inför Onsdag när vi ska ta en tripp till Linköping så vi kan inreda lägenheten & jag flytta in under lovet =D . det blir lite städning osv , men nu ligger Linn & stina i min säng och grisar. Ska även försöka sätta mig ner och göra klart uppgiften om att sammanfatta en lag på 6-7 sidor ?! Jaja , wish me luck !



En sånhär trevlig sak lever nu mera i pappas garage , BLÄ !

Turkiet

Landvetters flygplats i väntan på avgång mot Turkiet.





Vi va ju tvugna att leka lite =>


<3

Simma med delfiner

Dags att hoppa i poolen med delfinerna !

Jag vet inte vad ni har för drömmar & mål med era liv. Men en av mina drömmar var att simma med delfiner & den 18 september 2009 blev drömmen verklighet! :) Jag är glad att min mamma är MIN mamma , utan hennes värderingar och tankar om livet, drömmar & mål hade jag inte gjort detta.
<3

Höstlov !

Efter en vecka med 700 milj. olika prov/redovisningar/inlämningsuppgifter så tkr jag att man är värd nåra dagars ledighet.
Dock har jag jobbat idag & kommer göra det även nästa helg. Men är glad att jag inte jobbar vardagarna på lovet :)
Mamma & jag ska ta en liten roadtrip till Linköping för att köpa möbler & lite annan inredning till min lägenhet som jag kommer att flytta in i nu på lovet ! W I I H U på den =D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0