Mums

Efter en tripp på staden & några hundralappar fattigare gjorde mamma lite varm o'boy och så lussebullar till det ! Julkänsla. Jag impregnerade mina nya stövlar och ska byra gardiner imorgon. ( det var vad som inhandlades ) Allt på rea så 500 spänn SPARADE jag på skorna & 150 på gardinerna . Observera att man inte kan tjäna pengar på att handla på REA i vanliga butiker ;)

Pappa är iväg på kurs enda tills på fredag så jag får låna hans bil & så blir det hemmavecka! Om mamma inte kommer och sover hos mig någon dag. Linn kastar vi ut ;)

David som för tillfället är i Norge och ska jobba frågade om familjen inte skulle åka skidor nästa år , det låter långt tills dess, men hur eller hur. Frågade pappa och han tyckte att det vore en bra idé så förmodligen så blir det en tripp till sälen! Wiiihuuue :) Känns som det var urminnes tider sedan vi var där. 2007. Tiden går så otroligt fort och jag kom precis på att hela släkten ( på mammas sida) va i Thailand förra året :O ?! Dock va 2008 inte ett bra år ! Det hände alldeless för mycket dåliga och hemska saker.

Nu ska jag kolla om det finns ngt kul på dumburken annars sova ! , Sleep tight and dream big :*

Tiden går fort !

Dagarna går ju så fort nu ! Första advent idag och vips så är det julafton rätt som det är har vi kommit till ett nytt år ! herregud. Känns som det inte alls var länge sen jag fyllde 18 , men om 3 månader fyller jag 19 !

Nu väntar en vecka med redovisningar, träningspass, dans och möten :)

Ida är fortfarande sjuk så vi får väl se om det blir praktik själv även denna veckan ? ;( Det är så Booring när de har hotellgäster och man inte kan vara med att göra ngt utan får sitta i personalrummet och underhålla sig själv eller att vika handdukar eller morgonrockar. Kanske kommer en vecka med att städa hotellrummen igen , man kan ju inte låta bli att undra vad folk har gjort i sängarna som man bäddar om :S.
Kommer att vistas i lägenheten så alla friviliga får gärna komma & hålla mig sällskap ! :) 0760305934 (Y)
Peace

Hemma i Vrum

Igår hade vi bara 2 lektioner och slutade kl 12 ! :) Fixade lägenheten lite , gick promenad med Ida och sen blev det personalmiddag på Två Möjligheter. MUMS! skulle ju inte säga nej till deras julbord som kommer att bestå av skaldjur ! :D

Sovmorgon idag, skulle befinna oss på Gränsö vid halv 11 . Bra motion att cykla ut dit varje dag ! :) Dock blev det en aning långtråkigt för alla hade hotellgäster så vi kunde inte vara med och kolla heller. Men vi fick göra massage på varandra. Käkade lite och sedan fick vi servera några SPAgäster lunch och vin. Vi gick in i rummet där vi masserade och bara satt  under en timme eller något. Vi bestämde oss för att ta en promenad men fasen vad kallt det var så den vart kort! Carina erbjöd oss att färga ögonfransarna så det gjorde jag på Ida! Sedan kände ingen av oss för att bädda sängar på hotellet så vi gick hem :) !

Imorgon väntar ytterligare en dag på gränsö , förmodligen utan Ida som har gått o blivit sjuk igen ;(



Bad update.

I måndags slutade vi efter aerobicen, alltså vid 10 över 12 ! :) Jag däremot fick åka tillbaka till skolan för att ta tag i en bokrecension som skulle varit gjord för ett år sedan ;> . Sedan bar det av till Linköping för positiva människor !

Igår hade vi hälsopedagogik och vår första och enda gång för att göra ett arbete +  powerpoint ! Det ska dessutom vara en MVG uppgift , Rimligt ?! aja , sen gick jag hem t Ida och vi skulle ha dansat. Men vi fick styra upp med alla andra 13 personer som är handikappade för att kunna ordna med present ! Tack alla för eran positiva inställning till att samarbeta lite . Aja , nu har det löst sig efter att ha offrat hela igårkväll+ idag för att fixa ngt ingen annan tar tag i!

Idag började vår praktik ute på Gränsö Spa ! :) Gud va fint det är , härlig gemenskap och mijlö ! En sån man önskar man skulle kunna få jobba på  :) Imorgon ska Ida och jag ta med oss bikini för att sästta oss i jacuzzin och ha det skönt :D Massage och andra behandlingar ska vi försöka hinna med oxå !


Lördagschill ! :)

Började dagen med att jobba nåra timmar. Sen gå ner till lägenheten igen där mamma hade fixat upp gardiner och hatthylla :D . Nästa projekt är att få dit soffa och bord ! Hoppas på att det är lite bra väder så det kan göras redan ihelgen! Här kommer nåra bilder på hur det ser ut just nu ;>





;D

Vilket underbart väder ! ;s

Vi samlades i miniaulan för att ha genomgång på hur projetrapporten ska se ut. Något över 9 fick vi ha eget arbete..sov morron kunde vi väl ha fått ?! Aja , blev faktiskt en heldel gjort vilket va bra ! Vi insåg att bilderna sen sist inte va så värst extrema så nu satte vi igång på riktigt ;> . Allas sminkningar blev skitsnygga så nu hoppas vi på att det blir någon bra bild på alla ! Vi blev väl klara runt 3 så jag och Ida gick hemåt och fasen va mina händer gjorde ont , och va blött allt va ;( Tkr att sommaren ska komma snart igen ! Nåväl , klockan närmade sig 6 så vi gick till mejeriet för att ta oss en dans och fräscha upp minnet . Vilket vi misslyckades med ganska bra :p Ingen visste exakt när vi skulle sätta stegen sen sist. Men det får vi se på torsdag kl 4 :D!

Puss !

Wes sthlm

Började med skola till typ 11 . Mamma och jag åkte vidare till Corner för att få lite i magen innan vi begav oss till sthlm. Vi hämtade upp Linn, Ida och Jojjo åkte till mörtvik för att träffa lite annat folk och samåka i bilarna.
Lite innan 5 kom vi till vandrarhemmet, gjorde oss lite hemmastadda och snackade lite . I vårt 4-bäddsrum sov Jag, Ida, Jojjo och Sofia ! Vid 7 började Main Session och så började vårt seminarie.

En bra fråga att börja med kom upp :
- Vad är det du vill göra med ditt liv ?


Några andra bra saker :

Det finns tre olika sorters personer . - Den som utför saker
- Den som kollar på
- Den som förstår
- Will you get up or give up ?

Trevor Lowe 6/11

- Förbered er för att tänka stort.
- Om du tror tillräckligt mycket så hittar du ett sätt att följa dina drömmar.

- Optimisten ser en möjlighet i alla problem, pesimisten ser ett problem i varje möjlighet.


Else Bang 7/11


- Vart kommer du vara om 5 år ?
- Det spelar ingen roll vad du gör , bara gör något !

Simon Thomson 7/11


- Your dream is more important than other peoples opinion.


Och så ett par timmars paus !

Mamma , Ida & Jojjo ! :D
Mat !
Bäst att försäkra sig om nästa WES !


Mats Holmberg 7/11


- Fokusera på drömmen inte hindren!
- Den som ger upp vinner aldrig och den som vinner ger aldrig upp!

Jag & Pia Hagman 7/11

- Vill du ha kvar den känslan i magen som du har när du inte kan göra/köpa saker som du vill ?

Jackie Lowe 8/11

- Feel the fear and do it anyway !

Susanna 8/11

DiamondRecognition !

- The future belongs to those who belive in their dreams !



Hans Nusshold 8/11

- Don't tell me your troubles show me your scars !

Dans =D

Torsdag = dans !

Skola enda till kl 4 och så snabbt ner till mejeriet för att ta igen de danssteg som Ida & jag har missat, eftersom vi hoppade in mkt senare. Gick faktsikt hyffsat bra sen vi dansade i tisdags med Matilda, Maria & Joanna :)
Sen är det ju lite synd att Ida är sjuk så hon missar ;( , men det får vi väl ta igen tsm ! :)

Jag åkte hem till min lägenhet en sväng & vid kvart över 6 blev det dags för att dra sig tillbaka och lära sig resten av dansen! :D Huh , det gick ju med nöd & neppe ! men det ska vi sätta tills nästa gång . (Y) Svettigt & varmt blev det tillslut så nu ska jag ta och hoppa in i duschen och ladda inför WES imorn ! :D

Puss & go'natt !

kallt & snö ! ;(

Redan igår va det kallt & blåsigt. Vi hade vattenaerobic på eftermiddagen vilket va kul faktiskt ! Måste ha varit underhållande för PG som stog o glodde på -.-' Slutade 20 i 2 så Emma jag & madde satte oss i bastun ett tag :D mycket skönt efter att ha blivit lite nedkyld i vattnet. Jag vandrade ner till mamma så vi åkte och köpte gardiner, örngott, hatthylla och så lite mat :)
vi gjorde mat i lägenheten medans pappa målade hallen! Dem begav sig hem och jag åkte till mejeriet för att dansa , eller försöka ta igen det Ida & jag har missat. Jag tror att det sitter ganska bra nu faktiskt.. eller ?! Aja ska ialla fall dit vid 4 och kvart över 6 : )

'Linn & jag sov i lägenheten för första gången igår och måste bara säga att jag älskar min säng ! =D Hade sovmorgon till halv 10 idag & dagen fortsatte med valfria behandlingar så jag & Sarah gjorde ansiktsrengöring, massage och sminkade varandra ! Gick hem t lägenheten i blåsen/snön/haglet & väntade på pappa . NU har jag äntligen blivit klar med Aerobicarbetet vilket är väldigt skönt . Dessutom har jag också beställt biljetter till New Moon !!!!! :D är faktsikt värd att se den nu, läste ju ut den på engelska på 6 dagar :* 497 sidor

<3

Novemberkyla

Skolan startade med Engelska och vi fick lära oss endel Idiomatic Expressions - två flugor i en smäll - killed two birds with one stone ! Aerobic next och det blev faktsikt Core , kände mig som bambi på hal is :P Men de gick ju det mä'.

Medicinsk Grundkurs med Cristina & det va näst sista gången vi hade henne så hon bjöd på fika ! Saft för min del. Hjärt/lungräddning nästa gång . Resten av terminen slutar vi alltså efter aerobicen ! MUMS på det .

Fick reda på att aerobicarbetet ska va klart redan på fredag , K r i s . Och vi tar ju en sväng till Sthlm för o gå på seminarium & lyssna på en rad kloka ord . ( in english ) Längtar , hoppas man hinner med att träffa Hanna en sväng !
Imorgon ska vi faktiskt till simhallen och göra ngt skoj som Maria hittat på ^^

L O V E

Höstlov dag 7

Vaknade halv 9 & ingen baksmälla ! Wiiihuuue . Jag och Ida åt frukost , kollade på PA-Bilderna och bara slöade. Jag gick till lägenheten och började sätta ihop byrån som väger ett x antal kilo . Gick ju bra (y) . Så nu ser det inte lika tomt ut längre , bara lite ;>

Gårdagen va verkligen en av de bästa på länge ! Nu peppar vi till kusinerna Stenborgs 18-års fest ! (Y) Dock är mina fötter ömma och fasen vad det känns att man inte är van att gå i högklackat , och speciellt inte i 10 cm .

Gick och såg " This is it " på bio , rekommenderas ! Han kunde ju verkligen sin sak när det gäller dans, musik och uppträdande om man säger så ! ;D Skola imorn , engelska och aerobic . Inte så farligt , sen Medicinsk grundkurs -,-' . Men har bara 2 lektioner kvar vilket är ett STORT plus =D

Carpe Diem ~

Höstlov dag 6

Började dagen med lite jobb , 10-30 - 14.30 . Åkte ner till lägenheten och fixade ihop sängen. Det är ju lite jobb med de där om man säger så :p Men det blev bra ! Tur att man har mamma & pappa som ställer upp (L)

Åkte hem för att göra mig i ordning inför kvällen som började hemma hos Ida med Jeffa, Sarah & Josse =D Mycket lyckat och kul att träffa alla igen ! Vi begav oss ner till stan och Morella först. Sarah & jeffa drack lite och sen så pallrade vi oss vidare till Palle ! Bra grej det där ! Tequilashot för första gången & fy fan vad det va äckligt :p Bra kväll annars :D & tack till alla som gjorde kvällen :*

RSS 2.0