PS.

glömde säga att cykeln är CP oxå D.S

Sucks

Började med NP i engelska B, Per hade sagt fel sal så vi sprang runt som yra hönor. Sen fick vi inte gå när vi va klara för Per hade sagt det.

För er som inte vet så har vi i Hvhs07 planerat att åka ngnstans v22. Idas mamma har fått tilllåtelse att åka med och så pratade Cilla och jag om att mamma skulle följa med. Senast igår sa hon att det va 99.9 % att mammas biljett betalades av skolan. Tills idag när Cilla får för sig att det ska vara demokratiskt så Sarah mamma ska följa med istället eftersom vi skulle lotta. TACK FÖR DEN KÄRRING! Tycker om Cilla annars men just nu är det precis vad jag känner!

Sen satt vi bara av tiden i skolan framför datorerna vilket fick mig på ännu sämre humör. YÄH optimisten här !

Josse har ju tatuerat sig (skitsnygga för övrigt) och jag följde med som sällskap. Glömde bort tvätten så jag åkte hem vid 7 och satte på den och när jag skulle hämta den vid kvart över 9 så va strömmen avstängd så där ligger den säkert och möglar under natten. Tur att ingen hade bokat tiden till imorgonbitti (Y).

Allt för idag godnatt !


Torsdag v. 17

Engelska NP är vad som står högst upp på schemat just nu -.- Är så irriterad på vår lärare som inte ens gått igenom hela "preperation häftet"...Men men , det måste göras. Ligger efter med 100 saker just nu!

Sen har vi kundmottagning (Y). Hoppas på att få in lite stålar. Ska BOKA resan vi ska till idag oxå :D

Efter skolan ska jag följa med Josse ner när hon tatuerar sig , jag vill mä :(.

Sen ska jag skriva klart hitleruppgiften vi har i psykologin (Y) och tvätta ;>

Balen betald !

Ja , nummer 54 fick jag och Bernis . Hoppas på att få gå bredvid Josse och Holma annars blir det väl någon trevlig främmande person :p. 600 svenska riksdaler är vad bara själva summan för att ens få gå balen är, klänning, skor, smycken och mycket annat som här till blir kostnaden ganska stor. Jag var ju dock smart och sydde upp en klänning när vi var i Thailand 2008 :) ,1100 kronor kostade den ! Men jag ska nog inte sälja den sen som de flesta andra gör.

Studenten är ju en kostnad det också, klänning, skor, studentmössa för 800 spänn ;o för att inte glömma drickan som kommer att gå åt studentveckan :p Men det händer ju bara en gång i livet !


Puss så länge !

Lördagskväll

har bestått av middag av syrran, super gott!, kolla klart på 2012 eftersom att jag första gången fick avbryta för samtal av Josse och igår somnade jag (y). Lukas har varit här, grannens son, som för övrigt är skönaste grabben jag känner ( 12 bast ). Nu funkar inte fejjan och jag min kväll ska väl fortsätta framför tvn i väntan på att mamma och pappa ska ringa och be mig hämta dem!

På måndag börjar mitt nya liv, inget mer godis eller liknande ! (Y)

Beslutsångest

är vanligt när man heter Sofie Jönsson.
Nu kan jag inte bestämma mig om jag vill ha den på studenten eller om jag ska ha den på kvällen vid balen.

Shit vilket I-landsproblem !

Rätt mycket i skolan nu !

Känns som att man har 100 saker att göra. Imorgon har vi kundmottagning, så välkomna mellan 11-16 dem som vill. Vi ska dessutom beställa våra kalendrar från PA:t (y)

Ska försöka komma iväg och sola imorgon också. Mormor och morfar drar förmodligen till Turkiet eftersom dem inte kom iväg till Thailand. Så jag lånar internet och hoppas på att det funkar ;D

Tävlar om löshår :)

http://jllicious.blogg.se/ har en tävling där 3 personer kan vinna hårförlängning från FHE. Eftersom min plan är att ha det på balen skulle det ju vara perfekt! :D



SOL in my heart .

Nu tycker jag att det är dags att det ska bli lite värme här i västervik , solen är underbar men jag vill ha VÄRME.
Jag måste sola
Jag måste hitta pärlor till klänningen
Jag måste hitta en snygg väska
Jag måste hitta bra skor till balen
Jag måste färga håret
Ja, där har ni några av alla saker jag vill/måste ha NU.

Krismöte på jobbet

kommer inte att bli kul , men hoppas på att det kommer bli förbättringar nu !

Lite kort update: 

I tisdags hade vi svenska redovisning i nationella. Gick bra , trots att man va skit nervös !
Idag har vi haft kundmottagning , haft mkt att göra så det blir klirr i kassan nu. Men vi behöver fler så hör av er om ni är intresserade :)
Nu ska jag åka, wish me luck !

En vacker dag..

ska jag ta tag i alla saker vi har i skolan.


PM:et till svenskan är iallafall klart (Y) GÖTT
Engelskan är inte helt klar. Men iallafall en bit på vägen, så dags att pilla ihop något.

Sleep tight (L)

Skjut mah !

Har fortfarande inte tagit tag i något skolarbete.
Mamma och jag ska till stan snart så det får bli efter det. Svenskan och engelskan ska iallafall bli klar IDAG!
Och jag är sjukt nervös över hur det kommer gå på tisdag när vi ska redovisa ( NP) :/


Bbbbbbal

Mamma och jag testade lite alternativ på frisyrer till balen igår:)

 


Ångest ++++

Svenskauppgifter x4, Psykologi, Religionsprov, engelskaredovisning x2 ! Vecka 15-16 känns lovande , lr inte.

Så , ikväll SKA jag ta tag i psykologin åtmonstonde. Nu ska jag käka lite mer fruktsallad för det tycker jag är gott ! Hejs

Pyjamasparty ;>

Hööörs later !

Påskafton

Stressad !

Påskafton för oss innebär middag med släkt från pappas sida. Vi hade bestämt kl 3 så jag skulle komma lite sent och försöka fixa iordning mig i bilen. Men sedan visar det sig att Lena , min ingifta faster, har gått och blivit magsjuk. Vilket inte gjorde mig så mycket eftersom att jag nu skulle ha tid på mig att göra iordning mig inför kvällens bravader hos Simon. (y)

Dock ringde Hanna och sa att hon inte hann in till stan till klockan 6 så jag och Josse hade 3 minuter på oss från mig till bussen vid Coop. Där står jag med en ögonskuggspensel i handen, ett öga klart och måste springa. Men vi hann i allafall ! :p

Folket trillade in allt eftersom och framåt halv 10 befann sig Josse på toan och vissa drog sig in mot stan med bussen. Vi väntade på Camilla som skulle komma så där fick jag sitta med Josse och en plastpåse. Vi gjorde ett stopp hos Hanna innan vi drog oss ner till Palle och en jävla lång kö.

Det va faktiskt ganska hyffast kul där ;> men vi drog oss lite innan 2. mötte Royne och Jorm som oxå skulle hem till Simon. Jormjävel tog soffan så jag, Josse , Royne och Simon sov i hans säng. Halv 6 tippar jag på att vi somnade och som vanligt vaknar vi klockan 9 ! *suck*

Lånad av uteiviken.se

Kul kväll , kul natt (Y) <3

Ändrade planer

Upptäckte nyss att jag hade fått med mig svenskaboken istället för psykologin så den får jag väl sätta mig med ngn gång i veckan.
Nu är iallafall vaxen på och håller på att bli varmt så både mamma och jag ska ta oss varsin omgång ;> Sen drar jag till stan för att umgås lite hos Hanna.
Lugn kväll eftersom jag jobbar imorgon..och så blir det ju fest hemma hos Simon då också !

Ses i dimman och Glad påsk på er ! ;D

Fredag

Ska jag börja på psykologin sedan ska jag bege mig in till stan på inflyttningsfest hos Hanna !

Puss på er !

(8)

Melissa Horn - Lät du henne komma närmre



Skärtorsdag !

På denna dag för ett x antal år sedan åt Jesus sin sista måltid tillsammans med sina lärjungar. Och han sade att en av dem skulle förråda honom.

Men för övrigt så hade vi en Kultur -och stillektion där Emma , Jag och Jessan satt vid datorerna till 5 i 9 och sedan inte gjorde ett dugg. Kändes ganska onödigt som de senaste veckorna har känts.
Jag gick hem och diskade + städade sen så drog jag ner till mamma och hämtade bilen för att åka hem till Skaftet en sväng :)

Vid 3 drog jag in till stan och hämtade Linn för att dra vidare till Lager 157 som hade ombyggnadsrea :) !
Köpte mig :

* En mysiströja  100:-
* En T-shirt 100:-
* Två st svarta leggings 100:- för båda
* Tre st leggings i olika färger 10:-/st

RSS 2.0