Bad update.

I måndags slutade vi efter aerobicen, alltså vid 10 över 12 ! :) Jag däremot fick åka tillbaka till skolan för att ta tag i en bokrecension som skulle varit gjord för ett år sedan ;> . Sedan bar det av till Linköping för positiva människor !

Igår hade vi hälsopedagogik och vår första och enda gång för att göra ett arbete +  powerpoint ! Det ska dessutom vara en MVG uppgift , Rimligt ?! aja , sen gick jag hem t Ida och vi skulle ha dansat. Men vi fick styra upp med alla andra 13 personer som är handikappade för att kunna ordna med present ! Tack alla för eran positiva inställning till att samarbeta lite . Aja , nu har det löst sig efter att ha offrat hela igårkväll+ idag för att fixa ngt ingen annan tar tag i!

Idag började vår praktik ute på Gränsö Spa ! :) Gud va fint det är , härlig gemenskap och mijlö ! En sån man önskar man skulle kunna få jobba på  :) Imorgon ska Ida och jag ta med oss bikini för att sästta oss i jacuzzin och ha det skönt :D Massage och andra behandlingar ska vi försöka hinna med oxå !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0